Nedjelja, 10 Decembra, 2023
Rubrika:

Penzioneri sa sjevera CG pozivaju na protest 13. juna

Sa najavom Fonda PIO da će penzije uvećati u maju za 8,15 posto, očigledno neko pokušava da potcijeni penzionere i namjerno ugrozi živote penzionera Crne Gore, posebno na sjeveru, koji su već dovedeni u stanje gladi

Najava povećanja penzija od 8,15 odsto još jedan razlog da svi penzioneri u Crnoj Gori izađu na ulice 13. juna, poručuju penzioneri sa sjevera Crne Gore.

“Sa najavom Fonda PIO da će penzije uvećati u maju za 8,15 posto, očigledno neko pokušava da potcijeni penzionere i namjerno ugrozi živote penzionera Crne Gore, posebno na sjeveru, koji su već dovedeni u stanje gladi.

Ovo je još jedan razlog da 13. juna kad su najavljeni novi protesti penzionera u Crnoj Gori, pozovemo sve penzionere, ne samo sa sjevera, već iz čitave Crne Gore, izađite na ulice ovaj dan i blokirajte sve magistrale, izađite da pokažemo da im više nećemo dozvoliti da nas pljačkaju i ugrožavaju i da nam ugrožavaju i dostojanstvo i naše živote”, navode u saopštenju.

Pozivaju sve mjesne odbore penzionera da otkažu poslušnost svim udruženjima penzionera u Crnoj Gori, da se pridruže svim odborima penzionera koji spremaju masovne proteste u svim gradovima Crne Gore.

“Samo masovnim izlaskom na ulice možemo pokazati Vladi i poslanicima Skupštine Crne Gore, da smo mi stvorili i izgradili ovu državu i da im nećemo dozvoliti da vladaju i da naše živote ugrožavaju, a njihove džepove i džepove njihovih članova porodica pune”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve