Utorak, 31 Januara, 2023
Rubrika:

Opština Bar: U objekte za sport i rekreaciju uloženo preko dva miliona eura

Baranima dobro poznati rekreativni park šumice dobio je savremenu teretanu koja već okuplja veliki broj rekrativaca, a na šetalištu kralja Nikole postavljen je jedan od prvih terena za tekbol, sport koji je sve popularniji u svijetu a koji se danas igra i u Baru

Bar je grad idealan za sport i rekreaciju, sa sportskim kompleksima na samoj obali mora, jedinstven je u jadranskoj ali i mediteranskoj regiji. Opština Bar u saradnji sa drugim organima u proteklom periodu uložila je u objekte sportske infrastrukture i objekte za rekreaciju oko 2.150.000 eura.

“Stadion na Žukotrlici zablistao je u novom ruhu sa novim tribinama, atletskom stazom ali i reflektorima uz koje se može osjetiti savremeni duh sporta i koji je spreman da ugosti najveća međunarodna prvenstva. Obnovljen je pomoćni teren a izgrađen je i novi teren za fudbal koji je upotpunio ovaj sportski kompleks”, navodi se u saopštenju opštine Bar.

Baranima dobro poznati rekreativni park šumice dobio je savremenu teretanu koja već okuplja veliki broj rekrativaca, a na šetalištu kralja Nikole postavljen je jedan od prvih terena za tekbol, sport koji je sve popularniji u svijetu a koji se danas igra i u Baru.

“Bar je savremen grad, koji nudi sadržaje koji zadovoljavaju potrebe svih njegovih ljudi i omogućava dobar kvalitet svakodnevno života ali i rekreacije u jednom od najljepših ambijenta na crnogorskom primorju”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve