Subota, 25 Septembra, 2021
Rubrika:

Nova.rs: Agonija putnika Air Montenegro – krenuli na more, pa satima čekali

Putnici kompanije Air Montenegro koji su još jutros trebali da polete za Tivat čekali su satima zarobljeni na beogradskom aerodromu, javlja Nova.rs

Putnici kompanije Air Montenegro koji je još jutros trebalo da polete za Tivat čekali su satima zarobljeni na beogradskom aerodromu, javlja Nova.rs.

Prvi let trebalo je da bude jutros u 8.30, a drugi u 12.30. Ipak, 140 putnika dočekali su svoj let tek oko 16 časova i svi su ukrcani u jedan avion, javlja čitateljka koja je već uveliko trebalo da bude na moru.

„Trebalo je da poletim u 12.30. Došla sam da se čekiram dva sata pred let, nakon sat vremena čekanja, rekli su mi da se vratim oko 14 sati, da će tada imati informaciju da li će leta uopšte biti. Ništa nismo znali, samo su nam reki ne pitajte nas ništa“, kaže i dodaje da su nezvanično čuli da se avion koji je trebalo da krene na jutarnji let pokvario.

„U jednom trenutku sam nam rekli da ćemo imati let u 14.40, ali je sve trajalo do 16 časova. I svi su putnici, koji su trebali da idu s dva aviona, ukrcani na jedan let“, kazala je sagovornica Nove.

Od predstavnika i prodajnih zastupnika Er Montenegro u Beogradu Nova.rs dobila j kratak odgovor da je bilo operativnih problema i da su svi putnici sada zbrinuti.

U međuvremenu, CdM javlja da je avion AirMontenegro opet u kvaru i da je odgođeno više letova ka Podgorici. Kako javljaju čitaoci, putnicima se niko nije obratio, niti znaju kako će se vratiti iz Beograda.

“Više letova je u pitanju. Jedan od njih je let broj 107, koji je trebalo da poleti u 15 časova i 30 minuta, ali je odložen”, kaže čitalac portala CdM.

Dodaje da je dio putnika sa leta koji je trebalo da bude realizovan jutros prebačen na let Air Serbia ka Tivtu, odakle će autobusima biti prebačeni u Podgoricu.

“A mi ostali već pet-šest sati čekamo. Dva sata smo čekali na šalteru da bi nas vratili nazad i rekli da dođemo ponovo oko 18 časova, gdje “bi trebalo da bude mjesta za sve ostale” na letu u 19 sati i 30 minuta”, kaže čitalac.

IzvorNova.rs

Najnovije

Naredna vlada isplatiće osam miliona eura IRF-u

Naredna vlada Crne Gore imaće zadatak da od 1. januara 2025. godine iz budžeta deset godina zaredom izdvaja po 800.000 eura kako bi isplatila...

ŠĆEKIĆU FOND PO SVAKU CIJENU Da li su jedan čovjek i partijsko obećanje važniji...

Nakon što je drugi put od strane Upravnog odbora Fonda za zdravstveno osiguranje izabran za vršioca dužnosti direktora dok se ne okonča javni konkurs...

ŠEST GODINA OD OKRETANJA PRASETA NA RAŽNJU ISPRED SKUPŠTINE Šatorsko naselje izvor kadrova nove...

U ponedjeljak, 27. septembra, biće punih šest godina od kako je Demokratski front ”otvorio” šatorsko naselje ispred Skupštine Crne Gore, kao vid protesta protiv...

Apel okupiranom Cetinju

Piše: Sreten Vujović Od dana kada je policija Crne Gore pod komandom Alaksandra Vučića i Aleksandra Vulina a posredstvom, marionetske gostujuće vlade zavela neviđeni teror...

BERANE Tužilaštvo podnijelo optužni predlog protiv Bečićevog funkcionera zbog slikanja maloljetnice!

Osnovno državno tužilaštvo u Beranama podnijelo je 20. septembra optužni predlog protiv potpredsjednika OO Demokratske Crne Gore u tom gradu Janka Stavljenića, zbog neovlašćenog...

Najčitanije

Povezano

Komentari

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Anonim
30.07.2021-17:16 17:16

Avio kompaniju i državu vode na isti način. Nažalost, sve se ciljano uništava