Srijeda, 4 Oktobra, 2023
Rubrika:

Mirna Nikčević reagovala na ”velikosrpsko targetiranje”: Nadležni da utvrde ko je slao ogavne mejlove u kojima se pominje moje ime

''Jasno je da sam, kao crnogorski patriota, stavljena u istu ravan sa fašistima i nacistima i to od strane propagandnih djelatnika 'srpskog sveta'. Poznata strategija kukavičkog svetosavskog polusvijeta.''

Bivša savjetnica u crnogorskoj ambasadi u Istanbulu i građanska aktivistkinja Mirna Nikčević, reagovala je povodom pominjanja njenog imena u prijetećem pismu koje je jutros stiglo na adrese više crnogorskih škola i državnih institucija.

Njeno reagovanje prenosimo u cjelosti:

Kao što je javnost već upoznata, više podgoričkih škola i javnih institucija jutros je putem maila dobilo dojave o postavljenim bombama, nervnim agensima, uz poruke da će ”danas krv da teče ulicama Podgorice”.

Osim toga, u morbidnim mejlovima koje je moglo da osmisli samo osoblje srpsko-ruskog obavještajnog podzemlja iznesene su najgnusnije rasističke kvalifikacije.

Na kraju mejla moje ime je dovedeno u rasističko-fašistički kontekst, sa jasnom namjerom da se kompromitujem ja lično, meni bliske osobe, ali i cjelokupna ideja crnogorskog otpora velikosrpskoj okupaciji koju obavještajno-bezbjednosni krugovi bliski Moskvi i Beogradu vezuju za mene.

Na ovakve ogavne provokacije nijesam imala namjeru da reagujem, smatrajući da su samo nastavak beskrupuloznog velikosrpskog targetiranja, potpomognutog ruskim obavještajnim podzemljem, čija sam meta godinama unazad.

Međutim, nakon što sam dobila pozive od meni bliskih osoba koje su zabrinute za moju sigurnost, prinuđena sam da reagujem.

Jasno je da sam, kao crnogorski patriota, stavljena u istu ravan sa fašistima i nacistima i to od strane propagandnih djelatnika ,,srpskog sveta”. Poznata strategija kukavičkog svetosavskog polusvijeta.

Stoga ovom prilikom apelujem na nadležne organe da hitno utvrde ko je slao prijeteće mejlove opskurne i ogavno siledžijske sadržine, u kojima se u izrazito negativnom kontekstu pominje moje ime.

Smatram da kao majka djeteta koje je i samo izloženo posljedicama ovakvih diverzantskih provokacija imam pravo da budem zaštićena i da od nadležnih organa dobijem odgovor na pitanje ko zloupotrebljava moje ime, a u nadi da se to više neće ponoviti.

Mirna Nikčević

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Mićko
09.06.2023-17:00 17:00

Očita je namjera draga Mirna četnika i gedzovana četničkih da te kompromituje, svo poštovanje prema tebi i divno si nazvala one političke litijaše ispred Surduličkog hrama u Pg.

Miro
09.06.2023-18:36 18:36

Poštovanje časnoj g. Mirni .

RIR
09.06.2023-19:05 19:05

…MIRNA,
smeta im istina -kad vi pisete …!
Vi ste nase hrabre hiroine ,nekad su takve kao vi hrabre -punile puske svome gospodaru…neznaju da ni sad u ovom vremenu nicim ne izostajete …hrabre i dostojanstvene…oni su jadovi bez časti i postenja…Imamo mi Mirnu ,Tatjanu ,Jelenu i mnoge druge nase hrabre “Orleanke”…

Andrija
09.06.2023-19:54 19:54

Tako im je svo COJSTVO i JUNASTVO! Udara genocidna bagra na zene i djecu, po starome vjekovnom obicaju. A kad im neko pokaze zube, i kad im je TVRDO te pizde igraju zrtve i cmizdre da su APERISANI. Podrska Mirni i svim casnim ljudima koji su zrtve ovoga ljudskoga smeca.

Dje je Merlin da da komentar o ovome? Opravdavas li i ovakav napad na zene i djecu, fukaro od fukare?

Merlin
09.06.2023-22:57 22:57
Reply to  Andrija

Kakav si junak kada nemaš svoju vojsku i kada ne smeš ući u “svoje okupirane” manastire koji su ti tu ispred nosa ? Mirna je obična prdara i narkomanka, nema više DPSa pa nema ni posla … Propala ko žeton…