Ponedjeljak, 6 Februara, 2023
Rubrika:

Milošević pušten nakon ispitivanja u policiji, tvrdi da nije bio uhapšen

Milošević je uhapšen u sinoćnjoj akciji sprječavanja krijumčarenja cigareta koju je u Nikšiću sprovelo Specijalno državno tužilaštvo (SDT). Osim njega uhapšen je i biznismen Zdravko Kosanović.

Direktor Uprave prihoda i carina Rade Milošević pušten je nakon višečasovnog zadržavanja u policiji.

Milošević je uhapšen u sinoćnjoj akciji sprječavanja krijumčarenja cigareta koju je u Nikšiću sprovelo Specijalno državno tužilaštvo (SDT). Osim njega uhapšen je i biznismen Zdravko Kosanović.

Međutim, Milošević tvrdi da nije bio ni uhapšen niti priveden.

“Odazvao sam se pozivu policije u svojstvu građanina i pružio svu potrebnu dokumentaciju koja je od mene tražena na uvid nadležnim organima”, tvrdi direktor Uprave prihosa carina.

Sumnja se da su Milošević i Kosanović bili dio lanca krijumčarenja cigareta koje su oduzete tokom ovog ljeta a koje je trebalo da budu uništene.

Osim Miloševića i Kosanovića, traga se za još nekoliko osoba koje su uključene u lanac šverca cigareta, a kojima se na teret stavlja na stvaranje kriminalne organizacije, zloupotreba službenog položaja i krijumčarenje cigareta.

Polovinom ove godine objavljeno je da je Uprava prihoda i carina organizovala u nikšićkoj privatnoj fabrici “Javorak“ paljenje veće količine zaplijenjenih cigareta pred komisijom koju je imenovao Milošević. Šleper je ušao u krug fabrike a onda je obavljeno spaljivanje cigareta koje je svojevremeno uvezla jedna špediterska firma iz Bara.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
02.10.2022-10:45 10:45

… sramno – pusten da se umanji bruka !
SVE JE JASNO -zašto bi ga hapsili ! jasna je namjera Rada i Kosanovica !

Jirgenklop
02.10.2022-11:09 11:09

Konje sve priveden, nike mogao Rade sam da odradi bez pomoci iz Carine.
Svi smo znali da ne moze tolika kolicina da se unisti za sat vremena

COL
02.10.2022-11:16 11:16

Izjavio da ne zna da broji preko sto, a ovi mu povjerovali…

cetinje
02.10.2022-12:53 12:53

Napisah ja jutros rijeci brata Abazda “ni po babu ni po stricevima”a zapeo i nogama i rukama da “oslobodi”ovu vucibatinu lupeza Milosevica,evo se to i desi,Novovic i Vukoman velicanstveni imaju obraza taman ka brat Abazd i Rade Milosevic ista fela i nista ljudi

KK3
02.10.2022-13:00 13:00

Bravo ! Samo posteno i udri. To je ta cuvena “borba” po receptu URA protiv sverca sa Radom Milosevicem i borba protiv organizovanog kriminala sa skaljarcima. Pa ko vise da svercuje i ko se vise nakrade i dr jade cini.