Ponedjeljak, 11 Decembra, 2023
Rubrika:

Krivična prijava protiv Tivćanina, osumnjičen za krađu opreme za jahte

Tokom maja ukrao šest displej brojčanika sidrenog lanca, prodajne vrijednosti oko 6.500 eura

Tivatska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv Đ.O. (26) osumnjičenog da je iz prodavnice u kojoj je bio na probnom radu, tokom maja ukrao šest displej brojčanika sidrenog lanca, prodajne vrijednosti oko 6.500 eura.

“Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“ – Odjeljenja bezbjednosti Tivat su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, podnijeli krivičnu prijavu protiv Đ.O. (26) iz Tivta zbog sumnje da je izvršio krivično djelo zloupotreba položaja u privrednom poslovanju”, navedeno je u saopštenju Uprave policije (UP).

Naime, kako su pojasnili,  tivatska policija je postupila po prijavi od 23. oktobra, koju je podnio menadžera prodajnog objekta iz Tivtu koji posluje u okviru jednog pravnog lica iz Podgorice, a čija je djelatnost prodaja rezervnih djelova i opreme za jahte i brodove, u kojoj je naveo da nedostaje oprema vrijedna između 7.000 i 8.000 eura.

“Preduzimajući aktivnosti iz svoje nadležnosti policija je došla do sumnje da je Đ.O. (26) iz Tivta, za vrijeme dok je bio radno angažovan na probnom radu u ovom prodajnom objektu tokom maja ove godine, iskoristio odsustvo menadžera i ključ koji mu je povjeren, iz magacina ukrao šest displej brojčanika sidrenog lanca, prodajne vrijednosti oko 6.500 eura”, kazali su iz policije.

Đ.O je nakon krađe pomenutih predmeta stupio u kontakt sa jednom firmom iz Bara.

“Nakon čega je šest displej brojčanika sidrenog lanca prodao vlasniku te firme za iznos od 500 eura. Policija je prikupila obavještenja i od osobe koja je otkupila navedene predmete, nakon čega su predmeti oduzeti”, kazali su iz policije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve