Petak, 9 Juna, 2023
Rubrika:

KAKO SVETOSAVSKI ”EKSPERTI” RJEŠAVAJU PROBLEME: Nakon što se zamalo zapalio, doveli popa da osvešta raspali trajekt!?

Još uvijek se ne zna sa sigurnošću da li pop SS osveštava trajekt ''30. avgust'', ali to ne bi ni malo bilo začuđujuće, jer diletantsko-veleizdajnička vlast instalirana od strane takozvane SPC, ima tendenciju da se oslanja na crkvenog boga i pagansko-svetosavske rituale, jer nemaju stručnosti niti znanja da riješe bilo koji ozbiljan problem

Rashodovani trajekt star preko 50 godina kojeg je četnički vojvoda Andrija Mandić imenovao “30. avgust” zapalio se u petak, prenijeli su lokalni mediji. Tom prilikom intervenisali su hercegnovski vatrogasci.

Načelnik Službe zaštite i spašavanja Opštine Herceg Novi Zlatko Ćirković je kazao da na brodu ipak nije izbila vatra, već da je došlo do ”nekog problema u strojarnici sa trenjem kaiševa na jednom od motora, a koje je uzrokovalo veliki dim”.

Bez obzira da li je vatra izbila ili je samo kuljao dim, najnoviji incident samo dokazuje da ovaj rashodovani trajekt star preko 50 godina, predstavlja opasnost po puntike i postavlja se pitanje da li treba da očekujemo veću katastrofu? Dim je i ranije kuljao sa ovog trajekta, a ranije su se javljali i problemi vezani za njegovo pristajanje.

Nakon ovog incidenta, društvenim mrežama počeo je da kruži video snimak na kome se vidi kako službenik svetosavske sekte (SS) poznate pod akronimom SPC ”osveštava” neko plovilo. Twitteraši tvrde da je riječ o trajektu “30. avgust”.

“Spasi Bože utrobu plovila ovog, sve mašine, sve strojeve, sve one koji će upravljati i zaštiti …”, kazao je službenik SS između ostalog.

Još uvijek se ne zna sa sigurnošću da li pop SS osveštava trajekt ”30. avgust”, ali to ne bi ni malo bilo začuđujuće, jer diletantsko-veleizdajnička vlast instalirana od strane takozvane SPC, ima tendenciju da se oslanja na crkvenog boga i pagansko-svetosavske rituale, jer nemaju stručnosti niti znanja da riješe bilo koji ozbiljan problem.

Nakon što su trajekte Pomorskog saobraćaja koji su besprekorno funkcionisali, sumnjivim putem zamijenili za dva raspala plovila, organizatorima te maloumne akcije će stvarno trebati božija pomoć da se izvuku iz situacije u koju su zapali.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve