Nedjelja, 10 Decembra, 2023
Rubrika:

Gegaj podijelio 30 paketića mališanima iz Zatrijepča i Sukuruća

Gegaj već zadnjih nekoliko godina, pomaže kako porodicama teškog materijalnog stanja tako i učenicima osnovnih škola u Malesiji

Povodom predstojećih praznika, političar i humanista Nikola Gegaj je podijelio 30 novogodiŝnjih paketića za mališane iz Zatrijepča i iz Sukuruća.

Gegaj već zadnjih nekoliko godina,pomaže kako porodicama teškog materijalnog stanja tako i učenicima osnovnih škola u Malesiji.

“Kao vjernik i kao dugogodišnji društveni aktivista osjećam da je moja dužnost da, uvijek i na bilo koji način, podržavam ljude u zajednici u kojoj živim, i to kako bih svojom pomoći promovisao njima ideju da isti mogu da žive pristojan život. Božić je dobra prilika da dam moj doprinos da i djeca porodica sa niskim primanjima osjete radost ovog velikog praznika. Iz tog razloga sam odlučio da za 30 djece u Zatrijepču, mjesto gdje sam proveo djetinstvo kao i Sukuruć, sredina j kojoj živim preko 40 godina, poklonim po paketić pripremljen za ovu priliku, sa željom da oni budu dobri đaci i u budućem vremenu postanu časni i vrijedni građani naše zemlje”, rekao je Gegaj.

IzvorCdM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve