Srijeda, 27 Septembra, 2023
Rubrika:

Dvije osobe uhapšene tokom krađe: Napali policajce, šest službenika tražilo medicinsku pomoć

Iz policije navode da su službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica juče dobili prijavu da je u toku provala u jedan stan u zgradi u Moskovskoj ulici

Dvije osobe – Z.L. (41) i M.Š. (43) uhapšene su juče u Moskovskoj ulici u Podgorici zbog sumnje da su pokušali da opljačkaju stan u vlasništvu I.M.

Iz policije navode da su službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica juče dobili prijavu da je u toku provala u jedan stan u zgradi u Moskovskoj ulici.

“Izlaskom na lice mjesta zatekli su dvije osobe koje su pomoću podesnih sredstava nasilno otvorila vrata od stana i izvršili premetačinu”, navodi policija.

Osumnjičeni za krađu su pokušali da pobjegnu, ali su ih policijski službenici sustigli.

“Tom prilikom ova lica fizički su napala policijske službenike, pružila aktivan otpor i prema njima upotrijebili sprej sa nadražujućim dejstvom. Šest službenika Uprave policije se javilo na ukazivanje ljekarske pomoći zbog dejstva spreja sa nadražujućim dejstvom”, navodi policija.

U cilju savladavanja Z.L. (41) i M.Š. (43) službenici policije upotrijebili su sredstva prinude i uhapsili ih.

Izvršen je uviđaj na licu mjesta i izuzeti su predmeti koji su, kako se sumnja, korišteni prilikom izvršenja krivičnog djela.

“M.Š. se tereti za krivično djelo teška krađa i krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, dok se Z.L. sumnjiči za krivično djelo teška krađa”, navodi policija.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve