Srijeda, 29 Maja, 2024
Rubrika:

U Podgorici uhašene dvije osobe: Oumnjičene da su uz prijetnju pištoljem ukrali novac, cigarete i druge proizvode iz kioska

Oni su, kako se sumnja, 9. marta oko 06,20 časova prišli oštećenoj osobi zaposlenoj u jednom maloprodajnom objektu – kiosku, koju su uz prijetnju pištoljem natjerali da uđe u navedeni objekat, nakon čega su iz istog otuđili oko 400 eura, četiri mobilna telefona, risiver i veću količinu cigareta i drugih proizvoda u vrijednosti od oko 4.500 eura

Podgorčka policija rasvijetlila je krivično djelo razbojništvo u sticaju sa krivičnim djelom protivpravno lišenje slobode i krivičnim djelom nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija i tom prilikom uhapsila dvije osobe, saopštila jer Uprava policije (UP).

“Naime, zbog sumnje da je izvršio navedena krivična djela policija je uhapsila M.P., a N.K. zbog krivičnog djela nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija”, kazali su iz policije.

Oni su, kako se sumnja, 9. marta oko 06,20 časova prišli oštećenoj osobi zaposlenoj u jednom maloprodajnom objektu – kiosku, koju su uz prijetnju pištoljem natjerali da uđe u navedeni objekat, nakon čega su iz istog otuđili oko 400 eura, četiri mobilna telefona, risiver i veću količinu cigareta i drugih proizvoda u vrijednosti od oko 4.500 eura.

“Nakon toga osumnjičeni su oštećenu zaključali u kiosk i udaljili se sa lica mjesta”, naveli su iz policije.

Foto: Uprava policije
Foto: Uprava policije

Po naredbi sudije za istragu policijski službenici izvršili su pretres stana i drugih prostorija koje koristi M.P., a u kojoj živi i N.K.

“Tom prilikom pronađena je i oduzeta automatska puška, 157 komada municije različite vrste i kalibra, sedam štapina dinamita, sporogoreća mica, pištolj marke „CZ“ kalibra 7,62 mm i tri okvira za pištolj nepoznate marke, kao i metalni boks”, kazali su iz policije.

sumnjičene da su ukrale novasc, Oduzeto oružje i ostali predmeti biće predmet odgovarajućih vještačenja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve