Četvrtak, 30 Novembra, 2023
Rubrika:

DUDUK Abazović ”sahranio” živog i zdravog profesora: Uputio telegram saučešća za Milenka Perovića

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović napravio je grubu grešku i uputio telegram saučešća povodom smrti Milenka Perovića, inače živog i zdravog profesora i predsjednika Crnogorskoga PEN centra

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović napravio je grubu grešku i uputio telegram saučešća povodom smrti Milenka Perovića, inače živog i zdravog profesora i predsjednika Crnogorskoga PEN centra.

Potpredsjednik Vlade Crne Gore dr Dritan Abazović, povodom smrti univerzitetskog profesora i ekonomiste Milenka Perovića, uputio je telegram saučešća njegovoj porodici“, naveli su u saopštenju kabineta potpredsjednika Vlade.

FOTO: screenshot

Nakon nepunih sat vremena, stigla je i ispravka saopštenja u kojoj su naveli da je telegram upućen povodom smrti profesora i ekonomiste Milenka Popovića koji je preminuo u 70. godini poslije duge i teške bolesti.

Pojedini mediji prvenstveno su objavili da je “Abazović uputio telegram saučešća povodom smrti Milenka Perovića”, vjerovatno ne obraćajući pažnju i ne sluteći da je moguće da se dogodi ovakva greška potpredsjedniku Vlade i koordinatoru svih bezbjednosnih službi.

Mada ako se osvrnemo na poslednje nastupe Abazovića i ne čude ovakvi propusti i nepromišljene izjave njega i članova njegovog kabineta.

Podsjetićemo, Abazović je juče kazao da ne vidi ništa sporno u potpisivanju temeljnog ugovora sa Srpskom pravoslavnom crkvom SPC, iako je priznao da se još nije ni upoznao sa sadržajem dokumenta.

Ne treba zaboraviti ni štetu koju je državi nanijela izjava Abazovića u Briselu, kada je pred Odborom za spoljne poslove Evropskog parlamenta (AFET) rekao da je veliki problem dug prema Kini.

Vrijednost crnogorskih obveznica na sekundarnom globalnom tržištu pala je 1,5 odsto nakon izjave potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića u Briselu u kojoj je tražio da Evropska unija preuzme finansiranje kredita za autoput Bar-Boljare vrijedan milijardu eura, objavio je Blumberg sredinom marta.

Nakon toga kreditni rejting i ekonomski kredibilitet države je strmoglavo pao, a zemlji prijeti finansijska kriza.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

7 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sara
20.04.2021-20:36 20:36

Rasputin..misli on sve zna..Zna kao jedna Bitanga..kao sto ga je nazvao ..prije par godina G-din Djukanovic’

Duduk
20.04.2021-21:07 21:07

Takva mu je sva rabota!!! No nazalost trpe građani Crne Gore!!!

Riki Mirotočivi
20.04.2021-21:58 21:58

Nije on DUDUK, on je iskompleksirani nikogović, i treba mu OBJASNITI: AKO MU SMETAJU LUPEŽI, TO JE U REDU, ALI DRŽAVU, U IME “PRAVDE” IZDATI, TO JE VELEIZDAJA!

Rovca sa katunima bez struje
20.04.2021-23:06 23:06

Driran ce biti britka sablja objeruka! Dase on pita mibi pred izdig dobili struju.

Kukala nam majka
20.04.2021-23:42 23:42

Niko sebe bas ne vidi dobro
Pa ni ovaj posrbljeni pobro
Ne vidi se slika od mantije
Stojace mu lhrpse sad dimije

Sve jasno
21.04.2021-00:55 00:55

Ovako:
OVO kudravo čeljade bi morao skinuti “dr” ispred imena da se ne sramoti. Ionako nije puno koštalo. Bilo je toga na tržištu , u slobodnoj prodaji. Inače se ne bi obraćao EU za vraćanje kredita. To ni brucoš ne bi napravio. Kakav brucoš ? Ne bi to napravio vlasnik malog dućana u nekom selu.

Da on pozna, prizna i poštuje CG, znao bi važne i ugledne ljude i ne bi se OPET prokazoa kao zloćudno strano tijelo u vladi države kojom upravlja.

Ahmedin
21.04.2021-15:11 15:11

Nedaj boze u avion da udje i da slucajno u letu oce nesto da pita kopilota sa njegovim bahatim rukama koje ne miruju sa stalnom prijetnjom uzdignutog prsta !