Opštinski odbor Demokrata Nikšića uputio je donaciju u prehrambenim proizvodima Crvenom krstu, Narodnoj kuhinji i drugim udruženjima koja se staraju o ugroženoj populaciji, saopšteno je iz te partije.

Foto: Demokrate

“Uprkos činjenici da Demokratska Crna Gora, kao ni ostale opozicione partije, iz dobro poznatih razloga, ne dobija odbornička i druga budžetska sredstva od SO Nikšić, smatramo da moramo biti aktivni u punoj mjeri na planu zaštite ugroženih građana kojih je u našoj opštini sve više, a ova akcija je realizovana od ličnih donacija članova i funkcionera Opštinskog odbora,” navodi se u saopštenju partije.

Nikšićke Demokrate su, kako navode, ovom akcijom nastavile kontinuitet donacija u humanitarne svrhe koje su prethodnih dana i nedjelja stizale od gotovo svih odbora Demokratske Crne Gore kao i Kluba poslanika Demokrata.

“Demokratska Crna Gora, kao odgovoran i društveno solidaran politički subjekat, je prije ove humanitarne akcije, upravo u Nikšiću uplatila donaciju u iznosu od 1000 eura krojačkom salonu „Sara“ iz tog grada koja se bavi šivenjem maski koje besplatno dijeli onima kojima su potrebne i time pokazuju sasvim iskreno i bezinteresno djelovanje,” navodi se u saopštenju.

Članovi i funkcioneri Opštinskog odbora Demokrata Nikšić, saopštili su da će i dalje pomagati Crvenom krstu i Narodnoj kuhinji, a čime, kako ističu, pokazuju solidarnost, čovjekoljublje i humanost, a te principe bi svakako trebalo slijediti u svakom vremenu.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve