Devet mjeseci nakon nesreće u Budvi djevojka i dalje u komi

Prije devet mjeseci u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na bulevaru u Bečićima stradao je Miloš Vukomanović, a njegova vjerenica Snežana Rudinac teško je povrijeđena i od tog dana se ne budi iz kome

Snežana Rudinac (24), koja je već devet mjeseci u komi nakon nesreće u Bečićima u kojoj je poginuo njen vjerenik Miloš Vukomanović (25), a za čije izazivanje je optužena crnogorska slikarka Emina Adrović (23), premještena je u bolnicu u rodno Kraljevo, prenosi “Blic”.

Prije devet mjeseci u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na bulevaru u Bečićima stradao je Miloš Vukomanović, a njegova vjerenica Snežana Rudinac teško je povrijeđena i od tog dana se ne budi iz kome.

Tog 18. jula vjerenici su pokušali da pređu ulicu na mjestu gdje je nekada bio pješački prelaz, a koji, kako su tada objasnili u opštini Budva, više “nije u funkciji”. U tom trenutku na njih je naletio automobil iz pravca Budve, a kojim je upravljala Emina Adrović.

Snežana je u saobraćajnoj nesreći zadobila povredu glave, potkoljenice, natkoljenice i grudnog koša. Ona je prvih nekoliko dana bila smještena u risanskoj bolnici, nakon čega je helikopterom prebačena na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu. Na VMA je sve vrijeme bila smještena na Odjeljenju intezivne njege, a kod nje su mogli da uđu samo članovi najbliže porodice.

Emina Adrović uhapšena je nakon udesa i provela je mjesec u pritvoru. Nakon toga je uz jemstvo od 218.000 eura puštena da se brani sa slobode.

Komentari

avatar