Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Knežević: Djelovi ANB-a otrgli se kontroli i djeluju kao ideološka kaznena ekspedicija

''Više nemam dilemu da je u toku institucionalni lov na pripadnike srpskog naroda, sveštenike SPC ali i lidere DF-a, i to sve pod narativom odbrane crnogorske nezavisnosti od Srba i malignog ruskog uticaja'', naveo je Knežević

Predsjednik skupštinskog Odbora za bezbjednost i odbranu Milan Knežević (DF) rekao je u izjavi za Portal RTCG da je današnja sjednica Vijeća za nacionalnu bezbjednost samo potvrdila njegove najcrnje slutnje o ozbiljnim zloupotrebama u Agenciji za nacionalnu bezbjednost (ANB) za vrijeme bivšeg direktora Sava Kentere i njegovih najbližih saradnika.

“Više nemam dilemu da je u toku institucionalni lov na pripadnike srpskog naroda, sveštenike SPC ali i lidere DF-a, i to sve pod narativom odbrane crnogorske nezavisnosti od Srba i malignog ruskog uticaja”, naveo je Knežević.

Kako naglašava, narednih dana planira aktivirati i konkretne institucionalne mehanizme u pravcu svoje zaštite.

“Ali i zaštite svih onih koji ne dijele vrijednosti Sava Kentere, a zbog čega nam je i poslao poruku da treba da se iselimo iz Crne Gore. Ozbiljno sam zabrinut za građanski mir i ustavni poredak jer su se djelovi ANB-a odavno otrgli kontroli i djeluju kao ideološka kaznena ekspedicija iz vremena Informbiroa”, izjavio je Kežević.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL-crnogorska oslobodilačka liga
26.10.2022-18:09 18:09

Poštovani gospodine Kneževiću svako ima ime i prezime i pojedinačno odgovara za svoje djelovanje bez obzira iz koje nacionalne ili vjerske organizacije dolazio. Ne može se vršiti nikakva generalizacija slučajeva bilo da se radi o više sličnih djela ili pojedinačnih slučajeva. Kriti se iza nacionalne ili vjerske pripadnosti a radeći šporke stvari može samo, loš čovjek sa niskom moralnim osobinama.

BobZekovic
26.10.2022-19:41 19:41

A reči ni Zecki knez Pipun Mli, jesu li vo maskirani što juče gvozdenim šipkama napaše i izrazbijaše vozilo iz Cetinja, iz tvje teroirstičke grupe. Zamisli Pipune, priča se (priča ka priča( da t maskirani nijesu bili ESKIMI, nego birani ZECKE SRPSKE PATRIOTE. Zakucaće Pipune DRITANOVA RUKA PRAVDE i na VAŠA SRPSKA VRATA. A stvarnosu SRBI U CRNU GORU TOLIKO UGROŽENI DA BIJU I UBIJAJU CRNOGORCE I CRNOGORKE KAD IM SE PROHTIJE,, sve uz pomoć DRITANOVE RUKE PRAVDE. Nego stvarno ste pokazali i dokazali da ste ne SRBI NEGO SSRBENDE, NAJBOLJI SRBI. ŠTO JADAN NOSITE ČARAPE NA GLAVU KAD NAPADATE… Pročitaj više »