Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Gvardiola: Publika na ”Enfildu” me gađala

Menadžer Sitija ljut nakon poraza u derbiju Premijer lige

Pep Gvardiola, menadžer šampiona Premijer lige Mančester sitija, javno se požalio nakon poraza 1:0 u gostima Liverpulu u derbiju.

,,Građani“ su prvi put poraženi ove sezone u domaćem šampionatu, imaju četiri boda manje od lidera na tabeli Arsenala. A slavnom Kataloncu Gvardiole zasmetalo je ponašanje navijača Liverpula nakon meča.

”Publika je pokušala da me gađe sitnim predmetima, bacali su novčiće na mene, ali nijesu me pogodili. Možda sljedeći put budu precizniji”, cinično je prokomentarisao Gvardiola.

Slavni trener kritikovao je i suđenje na meču, prije svega zbog poništenog gola Fila Fodena u drugom poluvremenu, nakon VAR intervencije.

”Ovo je ,,Enfild“, tako je to kad dođete ovdje posljednjih godina… Igrali smo zaista dobar meč, ali u ovakvim utakmicama odlučuju mali detalji i naše greške su kažnjene”, rekao je Gvardiola.

U narednom kolu Siti će dočekati Brajton, bez prava na kiks.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
cetinje
10.11.2022-18:20 18:20

Gospodine Gvardiola ne mislis valjda da je Engleska Spanija,dje si kidao i drijesao uz pomoc vlasnika Barse,daj se mslo “kontroliraj”i veliki Kasijus Klej je “gubio meceve”pa se opet izdizao,tvoja prica “ne pije vodu”.