Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

OPERISAN JE Đukanović: Tvitom sam napravio problem Vučiću, svima se izvinjavam

''Ja sam dužan kompletno javnosti ovdje da se izvinim. Bio sam strašno neodgovorna osoba. Prihvatam to. Napisao sam jedan tvit više u šali onako, napravio sam veliki problem Aleksandru Vučiću i svojoj zemlji zbog tvog tvita'', naveo je Đukanović za TV Pink

Vladimir Đukanović, poslanik SNS, izvinio se javnosti nakon tvita da mu se “čini da će Srbija biti prinuđena da krene u denacifikaciju Balkana”. On je naveo da je bio “strašno neodgovorna osoba, da je tvit napisao “više u šali onako”, te da je napravio ogroman problem Aleksandru Vučiću i svojoj zemlji.

“Ja sam dužan kompletno javnosti ovdje da se izvinim. Bio sam strašno neodgovorna osoba. Prihvatam to. Napisao sam jedan tvit više u šali onako, napravio sam veliki problem Aleksandru Vučiću i svojoj zemlji zbog tvog tvita”, naveo je Đukanović za TV Pink.

On je rekao da prihvata odgovornost i da moramo sada potpuno da slušamo državno rukovodstvo.

“Moja strašna greška je moja neodgovornost. Moramo sad da budemo potpuno odgovorni, moramo da potpuno slušamo državno rukovodstvo i probamo da ne dođe do sukoba”, naveo je Đukanović, prenosi Nova.rs.

Njegov tvit izazvao je burne reakcije, a na njemu se nije zaustavio. On je potom napisao zbog čega se „krug dvojke plaši denacifikacije“.

„U bre, ala se uzjogunio dvojkakrugaški svijet što napisah da će Srbija možda morati da pokrene denacifikaciju Balkana. Razumijem to, oni su uvijek podržavali svakog srpskog neprijatelja, od ustaša, balista, handžarovaca… To su činjenica bili nacisti, a dvojkakrugaškom svijetu srcu mili“, napisao je.

Podsjećamo, „denacifikaciju“ je Rusija iskoristila kao jedan od izgovora za vojnu invaziju na susjednu Ukrajinu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Pi
01.08.2022-12:21 12:21

Magarac da oprosti, da ga ne vrijedjam poredjeci ga sa njim, sad predvidja rat pa ce za to sjutra da se izvinjava.

RIR
01.08.2022-13:50 13:50
Reply to  Pi

Kakvi magarac — on je OLOŠ !
to isto misli i njegov gazda vučic …nadam se ako krene što konkretnije opet ce lećeti “tomahavke “
/nijesu se opametili od prošlih …/

Ha20
01.08.2022-12:55 12:55

Nista se tebi nije omaklo neotesana gnjido. Ti i klempo Vulin pisete i pricate samo po nalogu gazde Vucka. Samo si ovoga puta zaboravio da podsjetis tvoga gazdu prije nego sto si Tvitovao da ste vi srbalji vec jednom pokusali sa denacifikacijom Balkana 90-tih godina svi znamo kako ste tada prosli.
Dako vam bog oduzme to malo pameti sto vam je ostalo pa da jos jednom krenete u istu avanturu i da sami sebi prizovete povratak u kameno doba jer ce vas ovoga puta NATO alijansa sa svim komsijama koji vas okruzuju dokrajciti jednom zauvjek.

Jesenjin
01.08.2022-13:42 13:42

Hvala ovom fasisti,nase gore list.Oni koji yrebaju da znaju,znaju za ovo.I yreba reci narodu.Srbija je fasisticka kopija rusije.Po pouzdanim izvorima,dobili signal od putina da zabave evropu.Srbija hoce da dovrsi ono zapoceto devedesetih.Ko ne vjeruje naivan je.Tsko su i devedesetih bili naivni.Buna oko vrc fogovorenih tablica na kosovu,blokada saobra sjnica u zeti,najava rusenja mauxoleja na Livcenu,u sroskom entitetu cekaju sprovogjenje odluke da bakir i milorad ne ucestvuju na izborima.Za oboicu isoravno.Aki ce cetnicke horde tada fici bunu.Pocece denanifikaciju,kao rusi u ukraini.Budite digurni.Sreca je st nisu jaki,ako se svi udruzimo sto smo njihova meta,poraz velikosrpskog fasizma i hegemonije je neminovan.Ako budemo naivni,unistice… Pročitaj više »

Backovic E
01.08.2022-15:55 15:55

Pažljivo sam, nekoliko puta i pročitao twit i pogledao Bizonovo objašnjenje tj. tzv. izvinjenje! Dakle to je tzv. “non apologize”. Nikome se on nije izvinuo, jedino mu je žao što je svojoj dežavi, a Aci posebno izazvao probleme, ivinuo se svojoj javnosti u srbiji(…” Ja sam dužan kompletno javnosti ovdje da se izvinim”…..). ali suština, iskrenost i namjere koje twit prejudicira i implicira ostaju,……zar ne?!

Brskut
01.08.2022-16:38 16:38

Naravno.Bez trunke sumnje.To je jos kao tajni a davno se za njega zna projekat.Na nama je i svima koje misle napadnuti u tegionu,sto bolje se spremiti i sklopoti saveznistvo,protiv zajednickog neprijatelja,koji hoce da nas izbrise sa karte,kao rusija ukrajinu.Nsivci su platili glavom devedesetih,jer nisu u to vetovali.Samo.cekaju pogodan trenutak.Signsl od putina stiga pribpetnsjest dana,i pismo,Nariskina,ambasador rusije to sve uredno prenio u beogradu a ovi svojim ispostavama Tako kazu moji izvori iz beograda.