Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Kaluđerović pozvala Kneževića na TV duel: Ne možete me prepasti i nijesam repa bez korijena

Ona je na Fejsbuku objavila postove izvjesnog Ognjena Maraša koji je optužuje da je izdala Zetu, kao i da ''napada svoje sugrađane''. Pitala je poslanika DF-a Milana Kneževića da li je moguće ''da je spao na grane da se obračunava sa njom'' preko, kako tvrdi, Maraša.

Nikog nikada nijesam izdala, naprotiv, dala sam doprinos da se izglasa ono najsvetije, poručila je predsjednica Opštinskog odbora SNP Golubovci, Slađana Kaluđerović.

Ona je na Fejsbuku objavila postove izvjesnog Ognjena Maraša koji je optužuje da je izdala Zetu, kao i da “napada svoje sugrađane”. Pitala je poslanika DF-a Milana Kneževića da li je moguće “da je spao na grane da se obračunava sa njom” preko, kako tvrdi, Maraša.

“Nekad cijenjeni Milane Kneževiću, do skoro prijatelju moje porodice, je li moguće da si spao na ove grane da se obračunavaš sa mnom kao ženom, preko ovog i sličnih kriminalaca u pokušaju? Je li te nije sramota, ako ne mene, onda mog mrtvog oca zahvaljujući kome si postao prepoznatljiv u SNP-u kao mlad momak”, pitala je Kaluđerović.

Pita se i “je li moguće da funkcija gradonačelnika zavređuje ovo?”

“Ako ne zavređuje, ogradi se od ovih i osudi ove i slične prijetnje! I da bude jasno – ne možete me prepasti i nijesam repa bez korijena, u svakom smislu te riječi! I još da bude jasnije – ja nikog nikada nijesam izdala, naprotiv, dala sam doprinos da se izglasa ono najsvetije! I borim se za Zetu svim srcem, ali suštinski, a ne politički profiterski kao vi”, istakla je Kaluđerović.

Pozvala je Kneževića na TV duel.

“A tebe Milane Kneževiću javno pozivam na TV duel da suočimo ti i ja argumente i da mi kažeš u lice to što imaš, ako imaš, a ne ovako nisko da padaš”, zaključila je Kaluđerović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Malaja
31.07.2022-17:59 17:59

Veoma je nisko, neetički i nemoralno, u verbalnoj komunikaciji sa nekim optuživati treću osobu koja u tome nije učestvovla, a nadasve nisko se kad ponestane argumenata kukati, nemoj mene ja sam žena, znaš mi tatu itd!
Da se razumijemo komentar piše žena!

Znamo se
31.07.2022-19:28 19:28

Devojka presmesna… Inace, odavno radi za dps, pa je i porodicu rasporedila po regulatornim agencijama

COL
31.07.2022-20:01 20:01

Nije tačno već mu žena nudi tv duel, a to što kaže da nije tikva bez korijena joj znači da se primire junaci da krv ne legne jer žene u Crnoj gori su i nečije sestre majke ili ćeri.

znamose
31.07.2022-20:22 20:22

Ovo se vidi da je casna zena! A ti pope neka znamo se! Sto ne ukrstite argumente te vas javno zove a?no litijaske taktike ka SS!