Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Demokrate tvrde da razgovaraju samo sa građanima

Demokrate tvrde da se lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović juče nije u jednom podgoričkom lokalu sastao s funkcionerima te partije

Demokrate tvrde da se lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović juče nije u jednom podgoričkom lokalu sastao s funkcionerima te partije.

“Još jedna u nizu podvala “Koalicije za 21 milion” – razgovora nije bilo i neće ga biti sve dok gospoda ne daju čvrste garancije da neće sa DPS-om. Kao što građani Crne Gore znaju tih garancija nema, tako da je ishod poznat – ni sastanka nije bilo. Ovakve i slične laži koje objavljuju mediji bliski bivšem režimu služe da dezavuišu javnost šireći lažne vijesti”, navode iz partije Alekse Bečića.

Ističu da razgovaraju sa građanima, na skupovima širom Crne Gore. Sjutra veče su, dodaju u Nikšiću, preksjutra na Žabljaku, u srijedu u Podgorici.

“Mi smo tamo gdje su slobodni građani. Ne zalazimo u lokale u kojima se prekraja izborna volja građana. Vidimo se na protestu”, poručuju Demokrate.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
18.02.2022-10:07 10:07

Bogami ste jednaki Demokrate i URA redom pogani i nesoji,spijuni SPC posebno “sokoljeni”pokroviteljom pedofilije Jovanom Micovicem alijas Joanikije,e ta se “sastaju”Becic i Bogdanovic “topla braca”.Neka je sa srecom.

Crnogorka
18.02.2022-10:11 10:11

Cus UVREDE- URA-“Koalicije za 21 milion” -Cetnickih Seseljevaca DEMOKRATA dok Abazovic ne daje čvrste garancije da neće sa DPS-om -(SA CRNOGORCIMA) nece !NIKAD SE NE VIDJELI SESELJEVCI   Fasisticke Demokrate “Mi smo tamo gdje su CETNICI  .Vidimo se na  CETNICKOM protestu”, poručuju Demokrate.!