Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Samardžić: Imam još dokaza o nepočinstvima, istinu blokirati ne možete

Samardžić se oglasio nakon saznanja da ga je Ministarstvo odbrane blokiralo na zvaničnom Twitter nalogu

Nastavlja se prepucavanje Ministarstva odbrane i doskorašnjeg zvaničnog vojnog predstavnika Crne Gore pri NATO i EU u Briselu Dragana Samardžića, zbog blokade na Twitteru.

Podsjećamo, Samardžić se oglasio nakon saznanja da ga je Ministarstvo odbrane blokiralo na zvaničnom Twitter nalogu.

Ministarstvo je juče saopštilo da nalozi na društvenim mrežama tog resora nijesu namijenjeni za ispoljavanje ličnih stavova i nezadovoljstava, konstrukcija i zlonamjernosti bilo kojeg građanina, a ponajmanje nekog ko je bio na najodgovornijim vojnim dužnostima i u uniformi proveo više od tri decenije, te su Samardžiću poručili da neće dozvoliti da se na zvaničnom Twitter nalogu objavljuju komentari prouzrokovani ličnim nezadovoljstvom zbog prestanka profesionalne vojne službe.

Ubrzo je opet stigla reakcija Samardžića.

“Pametnije da ste ćutali ili odgovorili: “bolje pitajte nekog sa zapada”. Priznali ste ono što sam i znao: da ste privatizovali instituciju, da me odavno pratite i to ne samo na tviteru i ne samo u Crnoj Gori, da želite uskratiti moja ustavna prava i slobode”, naveo je Samardžić na Tviteru.

A istina je, ističe, da je jedini komentar koji je napisao na nalogu Ministarstva odbrane bila jedna čestitka, te da od tada piše na svom nalogu.

“Kao slobodan građanin valjda imam pravo na svoje mišljenje i slobodu izražavanja”, ističe Samardžić.

Tačno je, dodaje, da su tvitovi, namjenjeni Ministarstvu odbrane, prouzrokovani ličnim nezadovoljstvom, ali ne zbog penzionisanja, već razaranja ovog resora i Crne Gore.

“Uživam u penziji u najljepšoj mojoj Boki, a o nezadovoljstvu odlukom Savjeta nek prosudi javnost iz dopisa upućenog predsjednicima pred sjednicu. Na prvoj stranici izrezan je dio teksta koji je, zbog postupka ministarke, kompromitujući po Crnu Goru. U arhivi ima još dosta dokaza o nepočinstvima, samo polako! I što vam ja zlo želim, obustavite protivustavna postavljenja VDP koja ste pripremili! Istinu blokirati ne možete – To be continued”, poručio je Samardžić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve