Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

Nova ljevica: Pozivamo GP URA da smijeni Bečića, u suprotnom potpisaće svoju političku smrt

''Na nagovor svog gurua i prvog nudraca partije, koju inače vodi ka gašenju, Aleksa je pristao da ponizi sebe do granica neukusa i do toga da se ovom snishodljivom molbom smučio svima, pa i sopstvenim glasačima''

Nakon što Demokrate svakog dana sve više pokazuju svoje pravo liice, pošto je ogoljena njihova politika i motivi bavljenja njome, poslednje u nizu poniženja i salto mortale jedne partije je plač i molba Alekse Bečića da ga ne odlijepe od fotelje. A time i svih fotelja koje su po dubini prigrabili, a do čega im je jedino stalo da zadrže, saopšteno je iz Građanskog pokreta Nova ljevica.

Kako su naveli u saopštenju, “Na nagovor svog gurua i prvog nudraca partije, koju inače vodi ka gašenju, Aleksa je pristao da ponizi sebe do granica neukusa i do toga da se ovom snishodljivom molbom smučio svima, pa i sopstvenim glasačima”.

“S druge strane, URA bi prihvatanjem ove ponizne a veoma lukave i pomukle molbe potpisala svoju političku smrt. Tim postupkom bi spriječila formiranje manjinske Vlade, čime bi izglasavanje nepovjerenja Vladi od 04. februara bilo faktički poništeno i zgubilo svaki smisao. Takođe, tim postupkom bi se omogućilo Bečiću da opstruira rad buduće Vlade, jer bi od 1. marta samo predsjednik Skupštine mogao da zakazuje sjednice, samo on i niko više osim njega”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve