Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Medenica: DPS je džentlmenski priznao poraz, a ove tranje bez krvi neće dati funkcije

Pogledajte ove tranje koje niko nije glasao, koje je dovela crkva, koje ne podržava više skoro niko ni u Skupštini. Oni navodno brane volju naroda i bez krvi neće dati svoje funkcije

Građanski aktivista Obren Medenica objavio je na svom Facebook profilu kratki tekst u kojem iznosi svoje mišljenje o bijednom ponašanju koje ispoljava odlazeća politička garnitura iz trenutne vlasti.

Njegov post prenosimo u cjelosti:

DPS je posle 30 godina džentlmenski priznao poraz, i ako je dobio ubjedljivo najveći broj glasova, i bez riječi, otmeno i gospodski, svi funkcioneri su predali svoje funkcije onima koji su došli, i ako su znali kakvi dolaze.

I to je demokratija.

A pogledajte ove tranje koje niko nije glasao, koje je dovela crkva, koje ne podržava više skoro niko ni u skupštini.

Oni navodno brane volju naroda i bez krvi neće dati svoje funkcije, evo zapamtite što rekoh! Pokušavaju da izazovu nemire manipulišući sa bezmozgim dijelom stanovništva.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

7 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
23.01.2022-08:14 08:14

Obrene ,
odlična konstatacija , ološ nece ostaviti fotelje…
još jedna bruka pred svijetom .U Italiji se toliko Vlada promijenilo da nikome nije padalo na um ,da manipulišu građanima da su prevareni. Što očekivati od žene četnik i njoj sličnim ,bolje reći istim…

Crnogorka
23.01.2022-08:56 08:56

Potpuno ti je sve tacno svijet je svjesan sta uradise i u  bivsim republikama bez krvi tesko ce ove tranje poc Seseljevski CETNICKI DEMOKRATE pozivaju zajednicki skup na protest sa Cetnickim kapama -cetnickim zastavama-kokardama i pjesme uvredama drugih naroda  Abazovicu klikanje -SIPTARU ovijem se nije smelo dat u sape vlast U nesreci sreca pa POLICIJA NIJE U CETNICKE SAPE!

Ljilja
23.01.2022-14:50 14:50
Reply to  Crnogorka

I u SFRJ su ih zvali šiptari…

Sejo
23.01.2022-10:19 10:19

Akobogda CRNOGORCIMA i svim Manjinama da nam bude ovo velika skola da nikad vise ne dozvolimo da nam kroje sudbinu i da nam jaram na vrat stavljaju Cetnici sto smo imali primjer na Cetinje !Okupatora Cetnickog moramo svi zajedno pocerat i da nas nikad vise ne UJARME-da je vjecna nasa lijepa -najljepsi Krs u Svijetu i da se ne kupamo u lavoru nego u nasem lijepom plavom moru nek crknu dusmani! !!!

Ljilja
23.01.2022-14:49 14:49
Reply to  Sejo

Ako ti ne odgovara u pravoslavnoj Njegoševoj CG, idi za Tursku ili Avganistan.

mara
24.01.2022-02:05 02:05
Reply to  Ljilja

a ti pravac Srbija ili Rusija….

COL
23.01.2022-10:33 10:33

Da se fotelja na koju su predśednik skupštine i premijer spuštali svoj veličanstveni śedalni dio tijela izmjesti u istorijski muzej Crne Gore, a da se urade tri replike od kojih bi se po jedna dodijelila pomenutim nepomenicima, a trećaa vrnula na mjesto originalne. Ovaj prijedlog uvrstiti u Budžet i u plan Evropa odmah bez odlaganja. Ovako bi se zadovoljili i istorija a i veličanstveni śedalni dio tijela predśednikah. Za ovakvu odluku se nadam da će glasati svi svi svi kako bi se pokazalo da se svi svi svi brinu i za sadašnjost i budućnost śedalnog dijela tijela predśednikah i istorijsko… Pročitaj više »