Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Građani Andrijevice negoduju: Grad okićen u bojama trobojke

''Za vrijeme vladavine DPS-a, Andrijevica je dočekivala praznike ukrašena u skladu sa mogućnostima, ali podsjećajući na gradove širom Evrope. Sramna je činjenica da dočekujemo 2022. okruženi prosrpskom ideologijom''

Lokalna vlast u Andrijevici ove godine iznenadila je svoje sugrađane uličnom rasvjetom povodom predstojećih praznika, ali na jedan krajnje provokativan način, saopštila je portalu AntenaM grupa građana iz ovog grada.

“Koristeći svaku priliku da nametnu svoje prosrpske ideje, uradili su to i ovaj put okitivši grad u bojama trobojke.

I dok na taj način skupljaju jeftine političke poene, ostatak stanovništva isfrustriran je činjenicom da lokalna vlast u Andrijevici nije vlast svih njenih građana i da na ovaj način pokušavaju da nam poruče da za nas tu nema mjesta.

Za vrijeme vladavine DPS-a, Andrijevica je dočekivala praznike ukrašena u skladu sa mogućnostima, ali podsjećajući na gradove širom Evrope. Sramna je činjenica da dočekujemo 2022. okruženi prosrpskom ideologijom”, naveli su.

Foto: AntenaM

“Mi ćemo se kao građani Andrijevice neumorno boriti da našem gradu vratimo trenutno izgubljeni sjaj”, zaključili su.

IzvorantenaM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Rovca sa katunima bez struje
27.12.2021-12:31 12:31

Bravo Vasojevići. I nas Kolasin će biti posle prvih slijedećih izbora u tri boje! A I struja ce doci na naše katune I to trofazna!