Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Na početku sezone Ski centar Kolašin 1600 bilježi rekordnu posjećenost

Tokom oba dana vikenda ski centar je posjetilo oko 2000 turista, prodato je oko 1000 ski passova i 150 panoramskih vožnji. Ukupan prihod je bio takođe na rekordnom nivou od otvaranja ski centra i on iznosi za dva dana vikenda cca 30.000 eura

Na ski centru Kolašin 1600 prethodnog vikenda zvanično je počela zimska turistička sezona 2021/22. Uprkos lošim vremenskim uslovima koji su bili tokom vikenda na Bjelasici, prvi dani rada ski centra bilježe rekordnu posjećenost.

Tokom oba dana vikenda ski centar je posjetilo oko 2000 turista, prodato je oko 1000 ski passova i 150 panoramskih vožnji. Ukupan prihod je bio takođe na rekordnom nivou od otvaranja ski centra i on iznosi za dva dana vikenda cca 30.000 eura.

Iako prvog dana vikenda, zbog loših vremenskih uslova plava staza Jagančar nije bila u funkciji iz bezbjedonosnih razloga, svi kupci ski pasa pri kupovini bili su upoznati sa stanjem na stazama. U zavisnosti od dijela skijaških staza količina sniježnog pokrivača je od 80-100cm. Ski rental od ove sezone raspolaže sa novom visokokvalitetnom opremom a u skladu sa tim, svi korisnici ski rentala na ski centru Kolašin 1600 su više nego zadovoljni.

Put do ski centra Kolašin 1600 bio je besprekorno očišćen, a proširenjem kapaciteta parkinga uređenjem platoa na ski centru, Skijališta Crne Gore svim posjetiocima obezbjedila su dodatnih 400 parking mjesta. Pokretna traka za početnike biće instalirana tokom narednog vikenda tako da će ponuda ski centra biti proširena kako za najmladje posjetioce tako i za odrasle koji odluče da svoje prve korake na skijama naprave upravo na ski centru Kolašin 1600.

Nastup DJ-a Marka Nastića samo je uvod u jedinstvenu i nezaboravnu zimsku sezonu na ski centru Kolašin 1600. Narednih dana očekujemo sve ljubitelje snijega i sportova na snijegu u što većem broju, a kompletna infrastruktura skijališta je spremna i stavljena u funkciju skijanja.

Po prvi put od otvaranja ski centra danas i sjutra na ski centru Kolašin 1600 organizovan je Montenegro FIS CUP, slalom za žene i muškarce sa ukupno 54 takmičara iz 19 zemalja.

Izgradnja žičare K7 koja će da objedini ski centre Kolašin 1600 i ski centar Kolašin 1450 je u završnoj fazi, odnosno preostalo je da izvođač radova prema preporukama proizvođača odradi probno testiranje i nakon završetka testiranja žičara će biti stavljena u funkciju. Skijališta Crne Gore iskreno vjeruju da će izvođač radova ispoštovati dogovorene rokove i da će žičara K7 ove sezone biti puštena u funkciju.

Dragi naši gosti budite dio jedinstvene priče, provedite nezaboravne trenutke na našem ski centru jer mi smo mjesto najbolje zimske zabave. Čekamo vas i dobrodošli.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve