Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Beranci uhapšeni zbog krađe satova u Tivtu

Traga se za trećim osumnjičenim za krađu

Dvije osobe iz Berana uhapšene su zbog krađe satova, vrijednih skoro 150.000 eura, dok se za trećim osumnjičenim traga, saopšteno je iz Uprave policije.

Kako je saopšteno iz policije, uhapšen je Beranac N.T. (30), dok je u Tivtu uhapšen njegov sugrađanin H.D. (30), koji je privremeno nastanjen u Tivtu, zbog sumnje da su izvršili krivično djelo razbojništvo.

Policija intenzivno traga za Berancem H.Š. (26), koji se takođe tereti za ovo krivično djelo.

“Službenici policije su došli do sumnje da je H.D., po prethodno postignutom dogovoru sa N.T. i H.Š., 9. decembra u autu čekao ove dvije osobe koje su, maskirane ušle u juvelirnicu i uz prijetnju pištoljem i upotrebom fizičke snage prema zaposlenoj otuđili 11 ručnih satova marke „Hublot“ malopropdajne vrijednosti 149.600 eura”, navodi se u saopštenju.

Nakon saslušanja državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici je za N.T. i H.D. odredio zadržavanje do privoda nadležnom sudiji za istragu.

“Operativnim radom policija je došla do saznanja da su otuđeni satovi, po prethodno postignutom dogovoru, prodati za sada nepoznatom licu na području Berana. Službenici Uprave policije preduzimaju intenzivne aktivnosti na lociranju H.Š. i pronalasku otuđenih ručnih satova”, zaključuje se.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve