Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Kljajić: Čelnike lokalne vlasti u Beranama zanimaju samo lični interesi

''Uz okolnost da se suočavamo sa alarmantnom situacijom negativnog prirodnog priraštaja posljednjih mjeseci i sve češćeg iseljavanja iz Berana mladih bračnih parova, očigledno je da je opšti interes građana, ovoj lokalnoj vlasti, bio i ostao u drugom planu. Međutim, i njima se polako nazire kraj''

Predsjednica Opštinskog odbora DPS Berane Lidija Kljajić tvrdi da čelnike lokalne vlasti zanimaju samo lični interesi.

“Činjenicom da su svoju Odluku o jednokratnoj novčanoj nadoknadi za novorođeno dijete povukli sa Dnevnog reda, te glasali protiv našeg dobro koncipiranog prijedloga ovakve odluke, odbornici vlasti (DF-SNP-Demokrate) su jasno pokazali i potvrdili da ih zanimaju samo lični interesi”, navela je ona u saopštenju dostavljenom medijima.

Prema njenim riječima, upravo na to dominantno obilježje beranske lokalne vlasti – da brinu isključivo o ličnim interesima – smo više puta upozoravali naše sugrađane.

“Uz okolnost da se suočavamo sa alarmantnom situacijom negativnog prirodnog priraštaja posljednjih mjeseci i sve češćeg iseljavanja iz Berana mladih bračnih parova, očigledno je da je opšti interes građana, ovoj lokalnoj vlasti, bio i ostao u drugom planu. Međutim, i njima se polako nazire kraj. Jučerašnje vraćanje mandata građanima od strane jednog odbornika vlasti (DNP) označilo je i suštinski da ova nezdrava koalicija više ne postoji”, istakla je ona.

Demokratska partija socijalista će, kaže Kljajić, i dalje predlagati odluke i rješenja koja su od opšteg interesa i na korist svih naših sugrađana.

“Brzo će i izbori, pa će se politički i partijski ambijent u Beranama promijeniti, eliminisanjem ove neodgovorne i ličnointeresne grupacije i saniranjem štete koju su nanijeli našoj opštini”, zaključila je Kljajić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve