Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Liješević: Carević i njegovi saradnici i dalje odbijaju da postupe po zakonu

''Još jednom postavljam otvorena pitanja šta su radili šef kabineta i saradnici predsjednika Opštine po mraku sa baterijskim lampama u petak uveče u prostorijama TOB-a?''

I pored preporuka nadležnog resora za institucionalno rješavanje situacije u Turističkoj organizaciji Budva (TOB) i javnog poziva predsjedniku Opštine da na zakonit način se izađe iz novonastale situacije, predsjednik Opštine i njegovi saradnici i dalje odbijaju da postupe po zakonu, već nastavljaju protivpravno djelovanje svakodnevnim upadima od strane neovlašćenih lica, pokušavajući na sve načine da ,,otmu’’ TO Budva, svjesni da su napravili niz pravnih propusta i sa obrazloženjem da ,,idu do kraja’’,” ističe Maja Liješević, direktorica TOB.

Ističe da TO Budva nije učestvovala na sajmu u Kragujevcu, uprkos tome što su uplaćeni troškovi za isti, otkazano je učešće i na sajmu u Barseloni, otkazane su posjete delegacijea i više studjiskih grupa turističkih agenata iz regiona i medija, a upitno je i održavanje ,,Božićne pjacete’’ koja je planirana da počne 03.12.2021. godine u saradnji sa Udruženjem ugostitelja Budve u skladu sa epidemiološkim mjerama.

“Kao ovlašćeno lice, odgovorno za imovinu i funkcionisanje TO Budva izražavam svoju zabrinutost za dalje događaje u ovoj organizaciji i pozivam institucije sistema da ne budu samo posmatrači, već da se uključe u rješavanje ovog pitanja, budući da ovih dana nastaju nesagledive posledice po dalji rad Organizacije. Još jednom postavljam otvorena pitanja šta su radili šef kabineta i saradnici predsjednika Opštine po mraku sa baterijskim lampama u petak uveče u prostorijama TOB-a? Zbog čega su se mijenjale brave van radnog vremena i zbog čega svakodnevno neovlašćena lica vrše pritisak na direktora i zaposlene? Da li će institucije sistema dozvoliti da mimo zakona Turističkom organizacijom upravljaju lica koja su uz pomoć baterijskih lampi okupirali prostorije i na taj način legitimisati hajdučiju?”, navodi Liješević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve