Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Užasni detalji tragedije u Bugarskoj: Izgorjela majka sa dvoje djece u naručju

Ispred vrata autobusa izgorjela je žena sa dvoje djece u naručju. Kako navode tamošnji mediji, riječ je o blizancima čija je smrt već prijavljena. Riječ je o četvorogodišnjacima iz Skoplja – L.A. i A.A

Novi detalji tragedije u Bugarskoj pojavljuju se iz časa u čas. Prema najnovijim informacijama, roditelji sa dvoje maloljetne djece izgorjeli su u požaru koji je zahvatio autobus sa tablicama Sjeverne Makedonije.

Ispred vrata autobusa izgorjela je žena sa dvoje djece u naručju. Kako navode tamošnji mediji, riječ je o blizancima čija je smrt već prijavljena. Riječ je o četvorogodišnjacima iz Skoplja – L.A. i A.A. Pored blizanaca, još osmoro djece je poginulo u ovoj nesreći.

Svi su učenici Osnovne škole “Ismail Jemaili” u Skoplju. Oni su bili na putovanju sa svojim porodicama, a njihova škola je nakon strašnih vijesti obustavila nastavu. Za sad je 46 osoba poginulo u ovoj tragediji, među kojima je 12 djece. I ostali nastradali pretežno su mlade životne dobi, a najstariji poginuli ima 61 godinu godinu.

Makedonski premijer Zoran Zaev prvobitno je izjavio da je i državljanin Srbije među stradalima, ali se ispostavilo da su on i njegova vjerenica preživjeli i nalaze se u bolnici.

Sedmoro povrijeđenih trenutno je na liječenju u bolnici Pirogov i u stabilnom su stanju. Uzroci ove tragedije još uvijek nijesu poznati, ali se pretpostavlja da je riječ o neispravnom autobusu ili ljudskoj grešci.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve