Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

POLITIČARKA KOJA IZGLEDA KAO SEKS BOMBA: Obogatila se na GENIJALAN način, ostavila muža i konačno je SRETNA

Ona ima 50 godina, troje djece i nevjerovatnu životnu priču - upoznajte najljepšu političarku!

Škotska političarka Michelle Mone izgleda kao prava bomba! Michelle ima 50 godina i troje djece a njena životna priča je neobična – bogatstvo je stekla zahvaljujući svom izumu da bi se potom otisnula u političke vode.

Rođena je 1971. kao Michelle Georgina Allan u Glasgowu, a karijeru je započela u marketingu. Dobila je otkaz kao tehnološki višak i priznala da je povremeno malo lagala u radnoj biografiji kako bi sebi povećala šanse za posao, piše Mondo.

Na jednoj “fensi” večeri, Michelle je nosila haljinu bez bretela i brushalter koji joj je bio užasno neudoban. Počela je da razmišlja, kako bi mogla da riješi ovaj problem? Istraživala je razne dodatke i patente silikonskih materijala i pokrenula sopstveni biznis dizajniranja donjeg veša. S tadašnjim mužem, Michaelom Moneom, pokrenula je danas poznatu kompaniju “Ultimo”.

Michelle i Michael vjenčali su se kada je ona imala samo 19 godina, i rastali nakon 20 godina braka i troje djece.

Političku karijeru započela je podrškom laburistima, da bi promijenila mišljenje 2009. godine. Povremeno je davala intervjue u novinama posvećenim ekonomiji u kojima je oštro govorila o političarima u Velikoj Britaniji i njihovim postupcima vezanim za novac.

Kancelarija britanskog premijera pozvala ju je 2015. da bude konsultantkinja za preduzetništvo, što je mnoge razbjesnilo, ali jednom kada je ušla u Kuću lordova britanskog parlamenta, svima je rekla – što me oni više spuštaju, to se ja više uzdižem!

Ovog vikenda proslavila je 50. rođendan i pratiocima se pohvalila i fotkama.

“Prije deset godina, bila sam tužna i nesretna. Danas slavim na večeri s prijateljima. Deset godina kasnije, nikada nisam bila ni sretnija, ni zdravija. Živim najbolju verziju života i zaista vjerujem da prava sreća dolazi godinama”, rekla je ona.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve