Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

URA: Otkriven mini-proizvodni pogon i velike zalihe cigareta u Botunu

Uprava carina i prihoda je uz asistenciju Uprave policije otkrila mini-proizvodni pogon i velike zalihe cigareta za nelegalno tržište u podgoričkom selu Botun - saopšteno je iz Građanskog pokreta URA na Instagramu

Uprava carina i prihoda je uz asistenciju Uprave policije otkrila mini-proizvodni pogon i velike zalihe cigareta za nelegalno tržište u podgoričkom selu Botun – saopšteno je iz Građanskog pokreta URA na Instagramu.

Akcija slijedi, kako ističu, nakon što je Vlada  zabranila skladištenje cigareta u Slobodnoj zoni “Luka Bar” i naložila nadležnim institucijama da drastično pojačaju kontrole i carinski nadzor.

– Postupajući na bazi operativnih informacija, Uprave prihoda i carina i Uprava policije su jutros izvršili upad u magacin u Botunu u kojem je nađena velika količina rezanog duvana, kao i veliki broj paketa cigareta spremnih za plasman na crno tržište – napisano je u objavi GP URA.

Pripadnici Uprave carina i prihoda juče su izvršili kontrolu i u Slobodnoj zoni “Novi Duvanski Kombinat”.

– Riječ je o nastavku nikada snažnijih aktivnosti državnih organa, ranije dogovorenih na sjednicama Biroa za operativnu koordinaciju (BOK), kojim predsjedava potpredsjednik Vlade dr Dritan Abazović. Niko nije jači od države – poručili su iz GP URA.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve