Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

NESOJSKI Službenicu Vlade otjerali s posla bez obrazloženja: Nikola Kandić otkazima profesionalcima uništava GSV kao službeni mercedes!

Službenici Generalnog sekretarijata Vlade Aleksandri Bošković nedavno su zabranili da dolazi na posao u zgradu Vlade u Karađorđevoj ulici

Službenici Generalnog sekretarijata Vlade Aleksandri Bošković nedavno su zabranili da dolazi na posao u zgradi Vlade u Karađorđevoj ulici.

Bošković je obavljala posao šefice službe za pravne i opšte poslove.

Prema saznanjima portala Aktuelno iz Vlade, Bošković su vrlo nekorektno udaljali iz kancelarije i zgrade Vlade.

-O toj odluci je upoznalo obezbjeđenje odnosno policajci koji rade na portirnici zgrade Vlade. Oni su rekli da ima sat da napusti zgradu. Nezabilježen primjer – navodi naš izvor.

Bošković je vrlo savjesno obavljala svoj posao i važila je za jednu od najodgovornijih koja je zaposlena u Generalnom sekretarijatu Vlade.

Ovakav nesojski postupak pripusuje se klasičnom revanšizmu. Navodno sve je to maslo zamjenika generalnog sekretara Nikole Kandića kojeg javnost pamti po tome što je pod dejstvom alkohola, službenim automobilom izazvao udes u kojem su povrjeđene dvije osobe. Kandić je tom prilikom prošao kroz crveno svijetlo, a još je mistično ko mu je bio partner ili partnerka u automobilu.

Novoimenovana generalna sekretarka Žana Praščević Milačić je, kako je portal Aktuelno ranije objavio, učestvovala u tom incidentu iako je to vješto zataškano. Ona je, kako saznajemo, bila misteriozni suvozač Kandića koji je to veče vozeći u pijanom stanju napravio haos.

Iako je  Kandić tvrdio da je bio suvozač u službenom mercedesu kojim je, navodno, upravljao Vladin vozač Aleksa Ćirović, tužilaštvo je utvrdilo da to nije tačno.

Na Odboru za bezbjednost i odbranu u Skupštini tužilac Vukas Radonjić je saopštio da su učesnici udesa i svjedoci tvrdili da vozilom nije upravljao Ćirović, već Kandić. Tužilac je u izvještaju konstatovao da Ćirović nije upravljao mercedesom, kako je naveo, već da je na lice mjesta došao naknadno. Stoga je misterija Kandićevog suvozača ostala nerazjašnjena, makar do danas. Ono što nije misterija jeste da je Kandić pod optužnicom Tužilaštva, ali očito da i dalje upravlja Generalnim sekretarijatom Vlade.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Radivoje
03.07.2021-08:02 08:02

Ao, crni Milacicu, dje ti to zena skita kao suvozač.

Helena
03.07.2021-08:06 08:06

Zar Kandić radi i dalje?
Nrzo su ga mediji zaboravili.

Istina
03.07.2021-11:19 11:19

Kandica i Zanu je sigurno boca spojila, pa joj drug ovako dobro cuva ledja ali ne zna da istina izadje na vidjelo prije ili kasnije.

Pravda
03.07.2021-11:28 11:28

Kako Kandic stari aktivista DPS-a koji ne izbija iz hrama cuva ledja Zani Milacic. Licemjeri !

Trebjesa
03.07.2021-13:05 13:05

“Na zadnjem sjedištu mog auta”.

Breeee
03.07.2021-18:02 18:02

Ali Dzoker je i dalje voli i ne moze zivjeti bez nje (wthout her).
What a looser!?