Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

2. CFL: Igalo napustio i Pajović

Nekadašnji desni bek Arsenala, Bokelja, Grblja i Igala, sada je slobodan u izboru nove sredine i vjeruje da će uskoro imati novi izazov

Igalo je bilo blizu istorijskog uspjeha – tim sa ,,Solila“ prvi put je stigao do baraža, bio u prilici da se nađe u elitnom rangu, ali u kvalifikacijama nije mogao protiv Iskre.

Igalo će čekati na novu šansu, ali ovih dana aktuelni su odlasci, a tim je napustio i pouzdani defanzivac Lazar Pajović.

– Bila je ovo izuzetna sezona. Mislim da smo u drugom dijelu posebno iznenadili mnoge, kada smo uspjeli da istopimo zaostatak za Komom, da uđemo u zonu baraža, čak u jednom momentu da se primaknemo i vodećem tandemu Arsenalu i Mornaru. Poslije svega mislim da smo zasluženo stigli do baraža, jer smo u kontinuitetu igrali dobro, dobili gotovo svaki derbi i pokazali da igramo dobar fudbal. Ali na kraju u dva najvažnija meča nijesmo uspjeli da napravimo iznenađenje protiv Iskre, koja je mnogo iskusnija i kvalitetnija, a to potvrđuje i činjenica da su oni na početku sezone igrali kvalifikacije za Ligu Evrope, objasnio je Lazar Pajović.

Nekadašnji desni bek Arsenala, Bokelja, Grblja i Igala, sada je slobodan u izboru nove sredine i vjeruje da će uskoro imati novi izazov.

– Okrećem se novim izazovima, motivisan da budem na najvećem nivou. Ima određenih interesovanja, a nadam se da ću uskoro pronaći sredinu gdje ću imati priliku da se dokažem, naglasio je Pajović.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve