Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Dobrosavljević: Spajić se bahatio u Patrijaršiji, on je stvarni premijer Crne Gore

''Krivokapić je de fakto marioneta. Jasno je da Milojko Spajić iz sjenke upravlja Vladom Crne Gore''

Najbahatiji u razgovorima u Patrijaršiji bio je ministar finansija Milojko Spajić – tvrdi Vladimir Dobrosavljević, jedan od ideologa anticrnogorske doktrine „srpski svEt”.

Objašnjavajući što se desilo prošloga četvrtka uveče u Patrijaršiji Srbije, on je kazao:

„Čak i kad je Zdravko Krivokapić popuštao i htio da se dogovori sa predstavnicima SPC, ministar Spajić je taj koji je zatezao”, rekao je Dobrosavljević.

„Krivokapić je de fakto marioneta. Jasno je da Milojko Spajić iz sjenke upravlja Vladom Crne Gore. A pravo pitanje je s kim je on u vezi”, kazao je on gostujući na Happy TV.

Tokom tzv. protestnih litija prošle godine, Spajić, rođen 1987. u Pljevljima, lobirao je u SAD za interese Crkve Srbije.

Kako su objavili mediji, Spajić je navodno sestrić Metodija Ostojića. Uz svega dva glasa više od duhovnika Svetlane-Cece Veličković – episkopa Stefana Šarića, prošle subote izabran je Ostojić u Beogradu za episkopa budimljansko-nikšićkoga.

Poslanik Socijaldemokrta Damir Šehović pitao je juče u parlamentu ministra finansija i soclijalnog staranja Spajića što je radio na sastanku u Patrijaršiji u Beogradu: „Kakav ste stav tamo zauzeli, kako ste stav imali povodom Temeljnoga ugovora i šta ste vi tamo radili kao ministar finansija, jer nijeste ministar vjera”.

Spajić je, međutim, izbjegao da odgovori na to pitanje.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve