Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Ivanović: Sekulović da uređuje registre počev od kolega u Vladi i 970 birača u Nikšiću

Poslanik Demokratske partije socijalista DPS Petar Ivanović upitao je zašto ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović ne počne da uređuje registre počev od dvojice kolega u Vladi i 970 birača u Nikšiću koji imaju dvojno državljanstvo

Poslanik Demokratske partije socijalista DPS Petar Ivanović upitao je zašto ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović ne počne da uređuje registre počev od dvojice kolega u Vladi i 970 birača u Nikšiću koji imaju dvojno državljanstvo.

”Dok se ne organizuju konsultacije, zašto ministar Sekulović ne počne da uređuje registre počev od dvojice kolega u Vladi i 970 birača u Nikšiću koji imaju dvojno državljanstvo. Djela, a ne riječi”, poručio je Ivanović na Tviteru.

Sekulović je prije dva dana izjavio da je MUP započeo proces Izmjena i dopuna zakona o registrima prebivališta i boravišta, ističući da u tome ne postoji nikakva izdaja nacionalnih i državnih interesa, već poštovanje Ustava Crne Gore.

Jedan od osnivača organizacije KOD Srđan Perić kazao je da dva ministra iz sadašnje Vlade imaju dvojno prebivalište. Radi se o ministru pravde ljudskih i manjinskih prava Vladimiru Leposaviću i ministru finansija i socijalnog staranja Milojku Spajiću.

Pobjeda je danas objavila da Spajić, pored crnogorskog ima i srpsko državljanstvo kao i dvojno prebivalište u Beogradu i Podgorici čime grubo krši Ustav i pravni poredak države Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Petar Pan
10.04.2021-16:50 16:50

Petre, mislim da Ti nije teško pronaći podatak koliko je direktnih stranih investicija započeto, realizovano ili planirano u Crnoj Gori od 04. decembra. Ti ćeš to najbolje…