Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

URIN-o MORALISANJE Zoronjićka bi da smijeni Leposavića nakon što ga je podržala u pljački crnogorski svetinja

Zoronjićkoj nije bio problem da digne ruku i glasa za Leposavićeve izmjene Zakona o slobodi vjeroispovijesti, kojim se legalizuje pljačka crnogorskih svetinja i vrši genocid nad crnogorskim duhom, istorijom i kulturnom baštinom

Poslanica Građanskog pokreta URA Suada Zoronjić svečano je izajvila da će u Skupštini glasati za smjenu ministra ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića.

“Glasaću za smjenu ministra Leposavića”, rekla je u ponedjeljak Zoronjić za portal politički.ba.

Međutim, ne treba zaboraviti ko je i kako se na poziciji poslanice našla Suada Zoronjić.

Kada se u Skupštini glasalo o izmjenama Zakona o slobodi vjeroispovijesti na njeno mjesto bio je Filip Adžić, koji je “silu na sramotu” dobio posao u kabinetu potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića, kako bi se “izvukao” da ne glasa za ovaj izdajnički zakon.

Kada je na njegovo mjesto sjela poslanica Zoronjić, nije bilo problema da digne ruku i glasa za Leposavićeve izmjene Zakona o slobodi vjeroispovijesti, kojim se ispunjava Amfilohijev amanet i legalizuje pljačka crnogorskih svetinja i vrši genocid nad crnogorskim duhom, istorijom i kulturnom baštinom.

Sada, Zoronjić kaže da će njen glas “uvijek biti usmjeren protiv svih negatora genocida u Srebrenici”, što je i očekivano za svaku normalnu osobu.

Međutim, normalno je i očekivano da se i svoja zemlja brani od svih nasrtaja i otimanja, što Zoronjić nije uradila kada su nova Vlada i ministar Leposavić izmjenama Zakona o slobodi vjeroispovijesti legalizovali otimačinu crnogorske imovine.

Ostaje pitanje i da li će Zoronjić, kao u slučaju Srebrenice, biti principijelna kada Vlada pokuša da ostvari svoj naum i preko izmjena zakona o državljanstvu sprovede etnički inžinjering i promijeni demografsku strukturu Crne Gore.

Podsjetimo, premijer Zdravko Krivokapić pokrenuo je inicijativu za smjenu ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Crne Gore jer je negirao genocid u Srebrenici, a u pitanje je doveo i legitimitet Tribunala u Hagu.

Pojedine partije vladajuće većine osudile su premijera zbog ovakve odluke i rekli da neće glasati za smjenu ministra, uprkos tome što je Krivokapić donio “teška srca”.

Ukoliko Zoronjić ostane pri svom stavu, možda neće biti ni bitno kako će glasati poslanici pozicije, jer Demokratska partija socijalista sa koalicionim partnerima ima 40 poslanika u Skupštini pa bi uz njih, samo jedan glas više bio potreban kako bi smjena bila izglasana.

D.G.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Miralem
08.04.2021-07:53 07:53

Zoronjic fala bogu da dodje pameti samo nijesi trebala Crnogorce izdati zakon o slobodi vjeroispovijesti ne zaboravljamo ali oprastamo sjedis u Skupstini ka jagnje medju VUKOVE! Pitanje za Zoronjic oceli podrzati zakon koji je ubilacki za CG za -Dijasporu za Crnogorce i svih manjina bit ce gori od genocida u SREBRENICI !!Ko podrzao ruke mu se osusile pa ih nemoga vise dic! Znas dobro bez dijaspore nema ni CRNE GORE- Znaći da na izborima mogu da glasaju stranci koji su u Crnu Goru došli da rade & žive i imaju privremeno prebivalište u CG, a neće više moći državljani CG… Pročitaj više »

Safet
08.04.2021-12:15 12:15

Zoronjicka nemojte zaboravit ti ni ostali da Dijaspora pomaze svakog Dradjanina CG znas ti dobro svi koji radite protiv i IZDAJETE DIJASPORU-CRNEU GORU-CRNOGORACE nemojte se nikad zaklet da vam nece pomoc zatrebat ! samo u zadnje 3 nedele preko milion eura smo dobili iz Dijaspore za lijecenje crnogorskog naroda !

Tanja
08.04.2021-17:50 17:50

Volim “milka”cokoladu,svidja mi se reklama sa ljubicastom kravom za milka cokoladu,ali ova nakaza od zene ce definitivno da mi zgadi i cokoladu i reklamu…