Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Čelanović: Brojimo sitno

''To je što se tiče Vlade eksperata, a što se tiče nas, brojimo im sitno''

Potpredsjednik Vlade kaže da su ostale da se poprave neke sitnice. Sve ostalo je na mjestu, kazao je član GO Socijaldemokrata Crne Gore, Miloš Čelanović.

“U isto vrijeme ministar finansija, popularni Mickey, kaže da smo se zadužili nešto “sitno” preko potrebnog (čitaj 250 miliona), sa objašnjenjem – da se ima kad je kriza! Nešto “sitno” nam je poskupilo gorivo. Četvrti put u ovoj godini! Par centi gore – dolje, sitno je to! Sitno plaćamo kiriju za novu avio kompaniju, nekih 14.000 eura mjesečno. Ali što je to za nas, imamo sada 750 miliona i nešto “sitno” od prošle godine”, navodi Čelanović.

On dodaje, da kada se govori o ToMontenegro, valja pomenuti i dva nova aviona (izgleda bez motora) plaćena 21 milion i nešto sitno preko! Da se osnuje ToMontenegro, naglašava, falilo je nešto sitno do punog iznosa osnivačkog kapitala!

“Danas 550 novozarazenih i 18 preminulih… sitnica, što bi rekli predstavnici Vlade! I ne potresaju se mnogo”, dodaje on.

Zatim je prokomentarisao izjavu aktuelnog ministra ekonomskog razvoja, Jakova Milatovića.

“Ministar ekonomskog razvoja ima svoju računicu, do juna vakcinisanih i zaraženih zajedno 75%. S obzirom da zaraženih imamo oko 15%, a vakcinisanih skoro da nema, izgleda da je taktika da se u narednih dva mjeseca zarazi 60% Crne Gore – prava sitnica! To je što se tiče Vlade eksperata, a što se tiče nas, brojimo im sitno”, zaključuje Čelanović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ljiljana
18.03.2021-15:19 15:19

Bravo
Oni su inače sitniš za potkusurivanje.