Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Brđanin predložen za direktora UP, ako ne prođe, Sekulović podnosi ostavku?

Ako predlog bude odbijen, bilo bi očekivano da ministar podnese ostavku. Na taj način bi se ušlo u rekonstrukciju Vlade i to bi vuklo više iznuđenih poteza, a istovremeno otvorilo vrata političkim partijama da uđu u izvršnu vlast

Ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović predložio je danas Vladi Zorana Brđanina  za direktora Uprave policije (UP), saznaje portal Aktuelno.

Sekulović je, kako saznajemo, to učinio bez obzira na najavu da pojedini ministri i premijer neće glasati za taj predlog.

Stoga, ako predlog bude odbijen, bilo bi očekivano da ministar podnese ostavku. Na taj način bi se ušlo u rekonstrukciju Vlade i to bi vuklo više iznuđenih poteza, a istovremeno otvorilo vrata političkim partijama da uđu u izvršnu vlast.

Rasplet se očekuje sjutra.

Izbor direktora Uprave policije je zakomplikovan pošto jedan dio Vlade nije podržao predlog ministra Sekulovića, a Demokratski front je takođe saopštio da njegov predlog neće imati njihovu podršku.

U Upravi za kadrove je 16. februara održano testiranje kandidata za izbor novog direktora Uprave policije.

Pored Zorana Brđanina, Dragana Klikovca i Voja Lakovića, za to mjesto su konkurisali i Dragan Radonjić, Zoran Braunović, Milan Delić, Dražen Vuković, Dragan Arsović i Siniša Kovačević.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
22.02.2021-16:48 16:48

Iako te “ne gotovim”Sekulovicu zelim da istrajes u svojoj namjeri,ne dozvoli da te Drazin front ucjenjuje i ponizava,sjutra cemo opet biti zajedno,i tvoja je Crna Gora.

Gradjanin
22.02.2021-17:23 17:23

Svi oni lazu,ovo je zamajavanje javnosti jer ko je nudio 21 milion i placao hotele i sastancio sa NN licima? Kako smo zaduzeni skoro milijardu?zbog cega je ugasem MA?Zasto nemamo vakcine? Koliko ljudi radi na objezbjedjenju ovih trulih taraba…