Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Radošević: Ili da se povučem, ili da se pobjedom vratim u vrh

Radošević je do sada u profesionalnom ringu imao 36 borbi upisao je 33 pobjede i tri poraza, a pored Saidija bolji od borca iz Podgorice su bili Feliks Šturm i Lijam Smit – oba puta u meču za titulu

Crnogorski bokser Predrag Radošević boksovaće protiv Isama Ašabova (subota 22.15) u njemačkom Hemelnu (tu je osvojio WBO titulu protiv Ronija Gabela) u sklopu organizacije “Kety box promotion”.

Foto: RTCG.me

Radošević se protiv njemačkog borca turskog porijekla vraća nakon što je prije pola godine poražen od Džame Saidija na Trgu nezavisnosti u Podgorici, kada su na talonu bile titule u verzijama WBO i IBF.

“Želim pobjedu za povratak u vrh. Svjestan sam da je ovo za mene meč u kojem imam dva puta ili da se povučem ili da se pobjedom vratim u vrh”, rekao je Radošević, koji je juče odradio zvanično mjerenje.

Radošević je do sada u profesionalnom ringu imao 36 borbi upisao je 33 pobjede i tri poraza, a pored Saidija bolji od borca iz Podgorice su bili Feliks Šturm i Lijam Smit – oba puta u meču za titulu.

Od crnogorskih boksera, pored Radoševića, na reviji u Njemačkoj će učestvovati još Dilan Prašović (12 mečeva, 12 pobjeda). 24-godišnji bokser se bori sa Brazilcem Džeksonom Žuniorom (22 pobjede, 13 poraza).

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve