Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Miss Rusije ne može na takmičenje u Ameriku zbog poteškoća sa dobijanjem vize

Direktorka kompanije Mis Rusije Anastasija Beljak, izjavila je da je ruski tim učinio sve kako bi obezbijedio učešće Rusije na takmičenju, ali da su zbog organizacionih propusta i poteškoća sa dobijanjem vize morali da otkažu učešće

Predstavnica Rusije Alina Sanjko izgubila je šansu da ponese krunu najljepše na takmičenju Mis univerzum, koje će 8. decembra biti održano u Atlanti, u američkoj državi Džordžija. Problem je dobijanje američke vize.

Alina Sanjko (Foto: Sergei Karpukhin/TASS)

Direktorka kompanije Mis Rusije Anastasija Beljak, izjavila je da je ruski tim učinio sve kako bi obezbijedio učešće Rusije na takmičenju, ali da su zbog organizacionih propusta i poteškoća sa dobijanjem vize morali da otkažu učešće.

Problem je nastao pošto su organizatori Mis univerzuma kasno informisali rusku stranu o datumu i mjestu održavanja takmičenja, pa zbog komplikovane i duge procedure dobijanja američke vize nije bilo vremena da se aplicira, kao ni da se obave kvalitetne pripreme za takmičenje.

Foto: Sputnik/Vitaliй Belousov

Beljakova je navela, da će Sanjkova učestvovati na izboru za Mis sveta 14. decembra u Londonu.

Sanjkova je titulu Mis Rusije dobila u aprilu ove godine. Dvadesetogodišnja ljepotica iz grada Azova, iz Rostovske oblasti, nagrađena je krunom i sa tri miliona rubalja (oko 42,4 hiljade eura).

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve