Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Ronaldo rastužio navijače: Portugalac uskoro ide u penziju

Ronaldo je već više od deset godina jedan od najboljih fudbalera svijeta, a u februaru 2020. godine će napuniti 35 godina što znači da već ulazi u finiš karijere

Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo dao je intervju za engleske medije u kojem je najavio da bi uskoro mogao u penziju.

Ronaldo, Foto: Thenational.ae

Ronaldo je već više od deset godina jedan od najboljih fudbalera svijeta, a u februaru 2020. godine će napuniti 35 godina što znači da već ulazi u finiš karijere.

Međutim, Portugalac je uvijek vodio računa o svom tijelu i mnogi smatraju da na sceni može bez problema biti još pet godina. Ipak, čini se da Ronaldo ima neke druge planove kada je pitanje odlazak u penziju.

Ronaldo je objasnio da je van fudbala već u svijetu biznisa i da mu je cilj da se bavi nekim drugim poslom kada okači kopačke o klin.

“Nijesam lud, nijesam opsjednut treninzima, uspjehom i fudbalom. Ja sam potpuno drugačiji nego što ljudi misle. Još uvijek volim fudbal i da zabavljam navijače koji vole Kristijana. Godine nijesu bitne već je bitan mentalitet. Prethodnih pet godina počinjem da uživam u tome da vidim sebe van fudbala i zbog toga ne znam šta će biti u narednih godinu ili dvije”, rekao je Ronaldo.

Ronaldo je potpisao doživotni ugovor sa Nike prije tri godine vrijedan čak milijardu dolara. Nakon Džordana i Lebrona postao je treći sportista koji je uspio da se osigura do kraja života.

“Ne želim nikoga da imitiram. Morate da budete svoji sve vrijeme, ali činjenica je da svi veliki sportisti imaju istu radnu etiku. Nije bitno da li ste u fudbalu, košarci, Formuli 1, UFC-u ili slično”, dodao je Portugalac.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve