Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Nejmar odlučio, ostaje u PSŽ-u?

Dakle 130 miliona, Rakitić, Todibo i Dembele na pozajmicu nijesu bili dovoljni. PSŽ je to odbio, nova ponuda Barselone neće uslijediti

Brazilac Nejmar odlučio je da ostane u Barseloni, piše Mundo Deportivo.

Foto: Skysport.com

On je obavijestio klub da nema ništa od dogovora, da ostaje u Pari Sen Žermenu još jednu sezonu. Par mjeseci pregovaranja nijesu dali rezultat, Nejmar je i sam pokušao da nudeći 20 miliona eura, na Barsinih 130 pojača ponudu u kešu, ali PSŽ je i to odbio.

Dakle 130 miliona, Rakitić, Todibo i Dembele na pozajmicu nijesu bili dovoljni. PSŽ je to odbio, nova ponuda Barselone neće uslijediti. Spekuliše se i da su Parižani dizali cijenu kako bi zadržali Nejmara, nakon saznanja da im Juventus neće prodati Dibalu.

“L'Ekip”potvrđuje da je Nejmar prelomio, odlazi u Ameriku gdje je okupljanje brazilske reprezentacije, polovinom septembra biće u timu Parižana. Ako ne bude preokreta, ništa od posla ljeta, ne postoji mogućnosti ni da Real uđe u igru, iz dva razloga.

Prvi je što bi ih ta operacija koštala sa Nejmarovom platom i porezima pola milijarde eura, a drugi što ni sam Brazilac nije pokazao oduševljenje povodom eventualnog odlaska u Madrid, iako se pričalo da bi tamo zarađivao 40 miliona po sezoni.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve