Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Ibra vs Vela: Šest golova i spektakularan okršaj dvojice napadača

Los Anđeles je i dalje bez pobjede u susretima protiv gradskog rivala. U pet mečeva ovaj tim nije uspio da savladao LA Galaksi iako ove sezone igraju odlično

U noći između nedjelje i ponedjeljka odigran je veliki derbi između Los Anđeles FC i Los Anđeles Galaskija, a u cenntru pažnje bili su napadači Zlatan Ibrahimović i Karlos Vela.

Foto: Twitter

Na kraju susret je završen remijem 3:3, a već u 10. minutu Galaksi je poveo preko Ibrahimovića na asistenciju Pavona.

Ipak, samo deset minuta kasnije Los Anđeles je izjednačio golom Blesinga. Međutim, u 15. minuti na scenu ponovo stupa nevjerovatni Zlatan Ibrahimović.

Alvarez ga je sjajno uposlio, Ibra je fantastičnim driblingom izbacio golmana domaćeg tima i pogodio za 1:2. Već u narednoj minuti bilo je 1:3 kada je mrežu Los Anđelesa zatresao Pavon.

Međutim, domaći su uspjeli da dođu do remija. Prvo je u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena na 2:3 smanjio Blesing, dok je konačnih 3:3 u 53. minuti postavio Karlos Vela koji ni ovaj put nije uspio da nadmaši Ibrahimovića.

Los Anđeles je i dalje bez pobjede u susretima protiv gradskog rivala. U pet mečeva ovaj tim nije uspio da savladao LA Galaksi iako ove sezone igraju odlično.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve