Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

UHAPŠEN lopov koji je pokrao Branka Radulovića

V.P. (42) iz Podgorice uhapšen je nakon što je identifikovan kao osoba koja je počinila tešku krađu u septembru prošle godine u porodičnoj kući u Komanima, koja je vlasništvo poslanika Branka Radulovića, saopšteno je PinkM portalu iz Uprave policije.

– Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica rasvijetlili su krivično djelo teška krađa, počinjeno u septembru prošle godine u porodičnoj kući u Komanima, vlasništvo poslanika Branka Radulovića, i identifikovali i lišili slobode V.P. (42) iz Podgorice, kazali su iz UP.

Podsjećamo, iz Pokreta za promjene su ranije objavljivali da je pljačka bila namještena, poručujući da je „sprovedena namjerno u cilju intenziviranja pritisaka na lidere DF-a“.

branko radulovic

radulovic vijesti

Iz UP su saopštili da se sumnja da je V.P, u noći između 17. i 18. septembra 2016. godine u mjestu Komani, provalio u porodičnu kuću i pomoćne prostorije, u vlasništvu poslanika Branka Radulovića, a u kojoj tada nije boravio niko, odakle je otuđio motokultivator, trimer – kosilicu za travu i poljoprivredni alat.

V.P. je identifikovan na osnovu operativnih aktivnosti koje su službenici CB Podgorica intenzivno preduzimali od momenta prijave teške krađe, kao i na osnovu vještačenja izvršenih u Forenzičkom centru. On će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo – rekli su nam iz policije.

Službenici CB Podgorica, kako se deodaje, preduzimaju aktivnosti na pronalasku otuđenih stvari.

Izvor: PinkM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve