Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Ubio nevjenčanu suprugu, ranio njenu majku, pa sebi oduzeo život

Tragedija u Baru. Kako je saopšteno iz policije oko 10.30 minuta došlo je do nasilja u porodici- dvije osobe su nastradale, dok je treće osoba povrijeđena.

Navodi se da je N.B. (30) iz Peći, sa boravkom u Baru, nožem zadao više uboda svojoj nevjenčanoj supruzi Dudi Sokolaj i njenoj majci Habidži Sokolaj a zatim sebi prerezao vrat.

Nasilje se, kako je saopšteno, dogodilo u porodičnoj kući Dudinog oca u Starom Baru.

– Službenici Centra bezbjednosti Bar su, odmah po prijavi događaja, izašli na lice mjesta i zatekli beživotna tijela N.B. i D.S, dok je H.S. zatečena sa teškim povredama i odmah je transportovana u Opštu bolnicu u Baru, kaže se u saopštenju.

Policija je na licu mjesta pronašla i nož koji je N.B, sumnja se, koristio prilikom izvršenja krivičnog djela.

– Lice mjesta je obezbijeđeno do dolaska ekipe za uviđaje. O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji će izvršiti uviđaj, navodi se u saopštenju.

Kako su kazali iz Uprave policije, beživotna tijela N.B. i D.S. biće transportovana na Odjeljenje sudske patologije Kliničkog centra u Podgorici radi obdukcije, a predmeti i tragovi sa lica mjesta biće upućeni Forenzičkom centru radi vještačenja.

– Preduzimaju se aktivnosti na utvrđivanju činjenica i okolnosti ovog događaja, dodaje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve