Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

SD: Jasno je koliki interes zvanični Beograd ima od Milatovićeve pobjede

''Svaki zdravorazuman čovjek, a pogotovo predsjednički kandidat, ogradio bi se od podrške ovakvih ljudi, cijeneći da mu ona ni u kom slučaju ne može ići u korist i srameći se onih koji mu podršku daju''

Vojislav Šešelj i Aleksandar Raković, “tvrdi” zagovornici evropske agende, jedinstveni u podršci predsjedničkom kandidatu Jakovu Milatoviću. Ne može a da ne bude indikativno da oni koji pozivaju na ponovno prisajedinjenje Crne Gore Srbiji, kao jedan od ključnih koraka ka tome vide pobjedu Milatovića, saopštile su Socijaldemokrate.

“Svaki zdravorazuman čovjek, a pogotovo predsjednički kandidat, ogradio bi se od podrške ovakvih ljudi, cijeneći da mu ona ni u kom slučaju ne može ići u korist i srameći se onih koji mu podršku daju. Međutim, Milatović ćuti. Valjda mu podrška prija. Sasvim je jasno čiji je Milatović kandidat i koliki interes zvanični Beograd ima od njegove pobjede.  Zato je nužno da, prepoznajući tu opasnost, damo ubjedljivu podršku kandidatu Đukanoviću, kako bi pobijedila građanska, evropska, a ne neka druga Crna Gora”, navodi SD.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Zuvdija
24.03.2023-17:45 17:45

Izjava Sotone Cetnicke Rakovic Treba poslušati Mrzitelje svega Crnogorskog Cetnike Andriju Mandića -Aleksu Becica da se glasa protiv Mila Đukanovića. Srbija, Republika Srpska i Crna Gora treba da stvore jedinstvenu srpsku državu jer to je jedino prirodno i pravdeno za naš prostor – rekao je Cetnik Raković.- Upamet se Crnogorci -Najedi kuce pa te ujede !