Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Đuranović: Put preko Martinića ili blokada

Đuranović zahtijeva da se zakrpe osnovne rupe na ovom putu najkasnije tokom narednih 10 dana, i najavljuje da ukoliko Opština ne može to uraditi da će se Martinićani i Brajovići sami organizovati i popraviti put koji smo davno platili i to ne da se zakrpi već da se izgradi novi

Član Preokreta za Danilovgrad Zdravko Bucko Đuranović uputio je danas pismo predsjedniku Opštine da se put preko Martinića odmah nađe na agendi prioriteta Opštine jer, kako ističe, broj rupa se povećava, samim tim i troškovi za popravke vozila kao i stresovi mještana koji svakodnevno koriste taj put.

Đuranović zahtijeva da se zakrpe osnovne rupe na ovom putu najkasnije tokom narednih 10 dana, i najavljuje da ukoliko Opština ne može to uraditi da će se Martinićani i Brajovići sami organizovati i popraviti put koji smo davno platili i to ne da se zakrpi već da se izgradi novi.

“Kako niko ne shvata ozbiljnost situacije mještani planiraju organizovati blokadu dva glavna putna pravca – Bulevar i Stari put, kako bi svi učesnici saobraćaja bili primorani da koriste put preko Martinića i tako se sami uvjerili u svakodnevicu Danilovgrađana”, kazao je on.

Slika puta kroz Martiniće

Đuranović napominje da su Martinići gusto naseljeno područje i tek će to biti zbog blizine Glavnom gradu.

“Zbog odsustva trotoara na svim putevima pa i na ovom pješaci su životno ugroženi. To najbolje znaju oni koji koriste stari put od Danilovgrada do Spuža i svi pješaci koji svakodnevno koriste bulevar Danilovgrad – Podgorica koji takođe nema trotoar”, naveo je Đuranović.

Zato je predložio da projektom bude predviđen makar jedan trotoar i biciklistička staza.

“Mi imamo naviku da koristimo ovaj put jer nemamo drugi, a prihvatanjem funkcije predsjednika vi ste se obavezali da završite i rekonstrukciju ovog puta”, zaključio je Đuranović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve