Ponedjeljak, 11 Decembra, 2023
Rubrika:

Ove scene seksa obilježile su rijalitije u 2016! (VIDEO 18+)

Rijaliti programi u Srbiji dostigli su vrhunac prošle godine, barem kada su u pitanju scene nasilja i seksa.

Zatvoreni prostor, te obilje hrane i pića bili su dovoljni učesnicima da pređu granicu dobrog ukusa, a sve zarad popularnosti i visokog rejtinga.

Najskandaloznija i, svakako scena koja je izazvala najviše pažnje javnosti jeste seks između Ilije Grahovca, poznatijeg kao Zmaj od Šipova, i Danijele Poplićanović u „Parovima“. Plavuša koja je po zanimanju „klaberka“ provela je u vili nekoliko dana. Za kratko vrijeme stigla je da se zaljubi u Zmaja, ima seks sa njim, i ubrzo poslije „akcije“ napusti rijaliti. Osim što je seks emitovan na malim ekranima, cio snimak pušten je i takmičarima „Parova“, koji su bili zgroženi prizorom.

https://www.youtube.com/watch?v=703RzpLvBag

Za razliku od Zmaja, koji je seks imao u tajnoj sobi, učesnici ovog popularnog rijalitija imali su priliku da uživo gledaju akciju između Jelene Krunić i Mladena Vuletića. Najprije je Jelena uzjahala Mladena na krevetu i miješala kukovima, dok ih je Miljana Kulić pomno posmatrala sa susjednog kreveta. Zatim su se sa kreveta preselili na pod, pa su i ostali stanari vile koji su se tada našli u spavaćoj sobi imali otvoren vidik. Vuletić se kasnije hvalio kako je toliko “ubio” Jelenu da su joj ostale modrice poslije seksa.

https://www.youtube.com/watch?v=Mt4wurjcFoU

Ovo nije bila jedina provokativna scena u kojoj je Krunićeva glavni akter. Podsjetimo, samo nekoliko dana nakon akcije sa Mladenom Jelena je nasrnula na Gastoza, i to dok su svi sjedjeli za stolom i nijemo ih posmatrali. Marinković joj je prvo ljubio grudi, zatim hvatao za zadnjicu, da bi nakon toga Jelena počela da naskače na Gastozov polni organ.

Jelena Krunić i Gastoz, Foto: Printscreen

Još jedan par koji je imao seks pred cimerima su Đorđe Đenić i Magdalena Pejčev. Oni su se pokrili jorganom i krenuli u akciju, a Brendon je cio čin posmatrao sa susjednog kreveta.

Djordje i Magdalena , Foto: Printskrin TV Hepi

Crnogorac Marko Perović hvalio se kako je za deset mjeseci provedenih u „Parovima“ imao seks sa nekoliko žena. Ipak, jedino su porno glumica Nevena Hot i Mirjana Beba Lazarević priznale da su spavale sa njim.

Akcija sa Nevenom se odigrala u tuš kabini, dok su ostali takmičari virili.

Perović izgleda voli vodu, pa je Bebu dohvatio u bazenu. Njih dvoje su imali seks na žurki, dok su ostali ukućani đuskali oko njih. Međutim, Beba je kasnije ispričala da se seks nije desio u vodi već na nekom drugom mjestu gdje kamere ne snimaju.

https://www.youtube.com/watch?v=VDSQKTyuVcY

Ništa drugačije nije bilo ni u konkurentskoj „Farmi“. Sedmu sezonu ovog rijalitija definitivno je obilježio Filip Đukić, koji je u nekoliko navrata imao seks sa Dušicom Grabović, Gogom Aleksić i Marijom Anom Smiljanić.

Maneken se već prve večeri uvukao Dušici u krevet, a poslije par dana došlo je i do seksa između njih dvoje.

No, romansa nije dugo potrajala jer je Đukić prevario Dušicu sa Gogom Aleksić. Narednih dana Filip i Goga uspjeli su da ovjere skoro sva mjesta na imanju u Lisoviću, među kojima su bili štala, pa čak i poljski WC.

Kada mu je Aleksićeva dosadila, Filip je prešao na Mariju Anu, koja je takođe pala na njegov šarm. Veza je opstala i poslije rijalitija.

Smiljanićeva se u početku opirala ali je sramežljivost vremenom nestala. Tako su ona i Filip imali seks u spavaćoj sobi dok su im se cimeri valjali od smijeha, zatim u garderoberu, pa čak i na krovu!

https://www.youtube.com/watch?v=rGpa-JHpedM

Zanimljivo je da je Đukić u jednom trenutku raskinuo sa Marijom Anom, i ponovo se bacio u akciju sa Dušicom, dok je Smiljanićeva sve to posmatrala!

Na šarm Filipa Đukića pala je i Ceca Jovanović, sa kojom je maneken bio vrlo blizak. Iako se šuškalo da su imali seks u štali kada su bili sluge, među njima navodno nije bilo ništa sem poljubaca.

Ceci se dopao i Milan Đorđević Crni, koji je posle Đukića bio glavni zavodnik u Lisoviću. Doduše, modelsica nije imala seks sa Crnim već ga je oralno zadovoljavala u štali.

Crni je zaveo i pjevačicu Sandru Valterović, poznatiju kao Seksi Sandra. Njihova akcija puštena je ostalim farmerima, a glavni akteri su „propali u zemlju“ od sramote.

Izvor: Alo.rs

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve