Četvrtak, 23 Marta, 2023
Rubrika:

Pucano na policijsko vozilo na sjeveru Kosova

Kosovska policija takođe sumnja da registarske oznake koje su pronašli na pomenutom automobilu zapravo ne pripadaju istom vozilu, te je zaplijenjeno radi dalje istrage

Pucano je na policijsko vozilo koje je patroliralo na relaciji Banjska-Izvore, na sjeveru Kosova, potvrdila je Kosovska policija, a prenosi KoSSev.

Na automobilu je pričinjena materijalna šteta, a povrijeđenih nema.

Kosovska policija saopštila je da je na njihovo vozilo pucano iz vatrenog oružja, a sumnjaju da je meta napadača bio vozač automobila, prenosi KoSSev.

Policijske jedinice tokom uviđaja pronašle su automobil, džip marke Opel, na planinskom putu 250 metara od incidenta, za koji sumnjaju da je iz njega pucano.

U blizini vozila pronašli su, kako navode, tragove osumnjičenih koji su pobjegli u nepoznatom pravcu.

Kosovska policija takođe sumnja da registarske oznake koje su pronašli na pomenutom automobilu zapravo ne pripadaju istom vozilu, te je zaplijenjeno radi dalje istrage.

Pokrenuta su dva slučaja – „Ubistvo u pokušaju“ i „Napad na službeno lice“.

KoSSev, međutim, navodi da u šturom saopštenju iz policije nedostaju ključni detalji – šta se dogodilo od trenutka kada je iz vozila pucalo, do pronalaska džipa, odnosno šta je policija radila u tom trenutku, da li su uzvratili vatru, krenuli u potragu i kako je došlo do toga da navodni napadači ostave auto.

IzvorN1

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve