Djevojka odbila prosidbu mladića, on je izbo 17 puta

Jedan mladić iz Rusije pobjesnio je kada je njegova djevojka odbila da prihvati bračnu ponudu pa ju je izbo na smrt u sred supermarketa u Rusiji.

On je zatim okrenuo nož prema sebi i pokušao da se ubije, ali u tome nije uspio. Obliven krvlju tražio je od ostalih ljudi iz prodavnice da ga “dokrajče”, prenio je Dejli mejl.

Sve se odigralo u ruskom gradiću bogatom naftom Ufi, a prema uznemirujućim fotografijama s lica mjesta, 23-godišnja ubijena djevojka ležala je ispod frižidera prodavnice. Svjedoci kažu da ju je njen momak izbo 17 puta.

Prema izjavama svjedoka i komšija ubijene djevojke, mladić je prije ubistva čekao djevojku ispred njene kuće i kasnije je pratio do prodavnice, dok je ona pokušavala da mu pobjegne.

Prema izvještajima lokalnih medija, roditelji ubijene bili su protiv braka njih dvoje jer je mladić imao kriminalni dosije. Kako pišu lokalni mediji, momak je stigao djevojku kod prodavnice u kojoj se desio masakr, prišao joj s buketom cvijeća i prstenom i zaprosio je. Međutim, ona je odbila da se uda za njega i rekla da želi da raskinu vezu.

Onda je utrčala u radnju i zatim se čulo “Upomoć”.

– Ako ja ne mogu da te imam, neće niko! vikao je on, a zatim krenuo da je ubada nožem.

Ubica je zatim sebe ubo nožem i odvezen u bolnicu u teškom stanju.

Komentari

avatar