Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Zvezdan Terzić, čovjek bez časti

Možda bi Terzić zaista volio da se na temu duga izraelskom stručnjaku stavi tačka, ali je teško za povjerovati da istu želju ima Bahar, kojeg je doktor otpustio bez konsultacija

Nakon što su izraelski mediji najavili da će advokat Baraka Bahara i njegovog stručnog štaba podnijeti tužbu protiv Crvene zvezde i tražiti odštetu za duševne bolove, zaostala primanja i novac iz ugovorne obaveze potpisane ljetos, oglasio se Žurnalov doktor fudbala.

Zvezdan Terzić u još jednom od onih svojih čuvenih medijskih saopoštenja, pod nik nejmom FK Crvena zvezda, obradovao je svekoliku zvezdašku javnost da izraelski mediji lažu i da od tužbe Bahara nema ništa.

Još samo da Bahar shvati s kim ima posla i da se prepadne od siline argumenata doktora fudbala i pobjegne glavom bez obzira u neku nedođiju bez želje da se ikad više pojavi u javnosti.

“Povodom pojedinih medijskih natpisa u vezi potencijalnog spora izmedju Baraka Bahara i Crvene zvezde obavještavamo javnost da su svi navodi netačni.

Crvena zvezda i Barak Bahar razišli su se u dobrim odnosima i nema govora o bilo kakvim tužbama između kluba i bivšeg trenera.

Ugovor je jasan i znamo naše obaveze u skladu sa propisima FIFA. Crvena zvezda će shodno potpisanom ugovoru isplaćivati bivšem treneru mjesečne plate dok Barak Bahar ne potpiše ugovor sa nekim drugim klubom. Ništa više od toga. Takozvani penali i odštete ne postoje, kao ni nesporazum sa bivšim trenerom, tako da ovakvi medijski navodi mogu biti samo zlonamjerni pokušaj medijskih spekulacija.

Advokati bivšeg trenera su nas bez potrebe podsjetili na obaveze Crvene zvezde prema njemu, jer smo o toj temi javno govorili dan poslije smjene Baraka Bahara i nema potrebe da se tome pridaje bilo kakva dalja medijska pažnja. FK Crvena zvezda posluje transparentno i ovim saopštenjem stavljamo tačku na tu temu”, kaže se u saopštenju Žurnalovog doktora fudbala.

Možda bi Terzić zaista volio da se na temu duga izraelskom stručnjaku stavi tačka, ali je teško za povjerovati da istu želju ima Bahar, kojeg je doktor otpustio bez konsultacija.

Možda Terzić vjeruje da ga prijateljstvo sa predsjednikom svega i svačega u Srbiji može abolirati u FIFA, Apelacijonom sudu i Izraelu, i osloboditi od dugova prema Baharu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

9 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Part
08.01.2024-09:53 09:53

Ima jos jedan manipulator i lazovcina,tako da mu ovaj dodje malo dete….Moguce da je taj drugi ovo pisao.

ЛKAZNA
08.01.2024-10:36 10:36

Пошто ви службеници душманских гласила немате другог посла сем да олајавате, предлажем да ви Терзића пољубите у дупе и попушите му. Наравно, ПРВО морате писати молбу да добијете дозволу. После тога се нашмркајте.

SimaKosmos74
08.01.2024-11:14 11:14

I koji je sada smisao ovog teksta, pitam se??? Jel se ovo zove ozbiljno novinarstvo??? Niz paušalno datih sudova, sa jasnom namerom da se oblati ZT i CZ uopšte… Da se razumemo, nisam ja bot ZT, niti bih to ikada mogao i želeo biti… Mogao bih jedino da botujem za našu Zvezdu, ali ipak i to ne radim… Nemam ja ništa protiv iznošenja činjenica, ali u ovom tekstu činjenica nema!!! Ajmo novinari, bavite se malo istraživačkim radom… Pronađite da vidimo kako izgleda ugovor između CZ i BB i koje su Zvezdine obaveze koje ima nakon jednostranog raskida ugovora… Utvrdite šta… Pročitaj više »

Krstic Aleksandar
08.01.2024-12:40 12:40

Da li ti deluje cudno i Terziceva konferencija za stampu,,pitanja novinara,naivna i navijacka. Gde je tu novinarstvo,naruceno je sve,cak i osmesi kvazi novinara.

Željko
08.01.2024-12:47 12:47

Pošto ti spadaš u “zvezdašku javnost” kako kaže “lice privremeno na slobodi”, onda ti i verujes u to.

Marko
08.01.2024-13:35 13:35

Da Bahar ima bar malo bontona i kulture mogo bi dati sam otkaz jeli nije ispunio očekivanja zašto je doveden u klubu a sada bi da još živi na grbači zvezde

Dobri irac
08.01.2024-14:41 14:41

Da Bahar ima časti vratio bi i one plate što je dosad dobio jer je načisto upropastio tim.Lošijeg trenera nismo imali u istoriji kluba.

Kastig
08.01.2024-19:02 19:02

Konacno da neko objavi naslov kakav dolikuje Terzicu.

Danko
09.01.2024-02:44 02:44

Konacno.je vreme da se bosansks crnogorska i krajiŝka givna proteraju.iz Srbije