Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Zverev: Medvedev jedan od najnepoštenijih igrača na svijetu

Olimpijski šampion je poražen iako je osvojio prvi set

Aleksandar Zverev javno je prozvao Danila Medvedeva nakon poraza u njihovom dramatičnom duelu u tri seta, u osmini finala mastersa u Monte Karlu.

Olimpijski šampion je poražen iako je osvojio prvi set. Pri rezultatu 5:4 u drugom setu, Rus Medvedev je nepropisno dodirivao mrežu, što arbitar duela nije kaznio upozorenjem. Od tog momenta Moskovljanin je napravio preokret…

– Duboko sam razočaran njegovim ponašanjem na terenu. Medvedev je jedan od najnepoštenijih igrača na svijetu. Fer-plej i sportsko ponašanje doživljavam ozbiljno i mnogo cijenim, za razliku od njega. Na primjer, on uzima pauze da pođe u toalet onda kad to nije dozvoljeno. Pa mogu da nabrojim 1.000 situacija kada on osjeti da ja ili neki drugi rival zaigra bolje, pa traži način da to poremeti. Duboko sam razočaran u njega kao sportistu – rekao je Zverev, Njemac ruskog porijekla.

Ipak, kazao je i da je trebao da ostane fokusiran na svoju igru nakon što je rival probao da ga poremeti i da nije smio da dozvoli da mu bilo što sa druge strane mreže okupira pažnju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve